İzmit Pişmaniyeciler Meydanı Yenileniyor| İzmit pişmaniyeciler meydanı nerde ?

Ekonomi 13.08.2020 - 18:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2924+ kez okundu.
 

İzmit Pişmaniyeciler Meydanı Yenileniyor| İzmit pişmaniyeciler meydanı nerde ?

İzmit’in sembolü Pişmaniye için kentin merkezinde bulunan alana ‘Pişmaniyeciler Meydanı’ inşa eden Büyükşehir, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in sembolü Pişmaniye için kentin merkezinde bulunan alana Pişmaniyeciler Meydanı inşa ediyor. Devam eden çalışmalar kapsamında meydanda bulunan eski yapıların temelleri ve saha betonları kaldırıldı. Proje ile hem Pişmaniyeci esnafı modern bir meydanda satışlarını yapabilecek hem de vatandaşlar bu meydanda gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilecek.   MODERN BİR MEYDAN KAZANDIRILACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ve esnafların hayatına dokunan hizmetlerine bir yenisini ekliyor. İzmit Halkevi mevkiinde bulunan balıkçıların bulunduğu alana İzmit’in sembolü Pişmaniyenin satışının yapılacağı ‘İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’ çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda “Balıkçılar Mevki Meydan Düzenlemesi ve Pişmaniyeciler Satış Noktaları” projesi ile İzmit ilçesine modern bir meydan kazandırılıyor.   ESKİ YAPILARIN TEMELLERİ KALDIRILIYOR Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Pişmaniyeciler Meydanı ile İzmit yeni ve modern bir meydana kavuşmuş olacak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, ilk olarak inşaat çalışmalarının güvenli bir şekilde yapılabilmesi için meydanın etrafını saç bariyerlerle kapattı. Ekipler ayrıca meydanda bulunan eski yapıların temellerini ve saha betonlarını da kaldırdı. Meydanın altyapı çalışmaları tamamlandı.   2 BİN 950 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULACAK  İzmit ilçesini yeni bir meydan kazandıracak projede meydan büyüklüğü toplamda 2 bin 950 metrekare olacak. Eski yapıların temelleri ve saha betonlarının kaldırıldığı Pişmaniyeciler Meydan’da 555 metrekare yeşil alanın yanı sıra 26 metrekarelik 5 adet dükkan ve 9 metrekarelik bir adet büfe yer alacak.
İzmit’in sembolü Pişmaniye için kentin merkezinde bulunan alana ‘Pişmaniyeciler Meydanı’ inşa eden Büyükşehir, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in sembolü Pişmaniye için kentin merkezinde bulunan alana Pişmaniyeciler Meydanı inşa ediyor. Devam eden çalışmalar kapsamında meydanda bulunan eski yapıların temelleri ve saha betonları kaldırıldı. Proje ile hem Pişmaniyeci esnafı modern bir meydanda satışlarını yapabilecek hem de vatandaşlar bu meydanda gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilecek.

 

MODERN BİR MEYDAN KAZANDIRILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ve esnafların hayatına dokunan hizmetlerine bir yenisini ekliyor. İzmit Halkevi mevkiinde bulunan balıkçıların bulunduğu alana İzmit’in sembolü Pişmaniyenin satışının yapılacağı ‘İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’ çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda “Balıkçılar Mevki Meydan Düzenlemesi ve Pişmaniyeciler Satış Noktaları” projesi ile İzmit ilçesine modern bir meydan kazandırılıyor.

 

ESKİ YAPILARIN TEMELLERİ KALDIRILIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Pişmaniyeciler Meydanı ile İzmit yeni ve modern bir meydana kavuşmuş olacak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, ilk olarak inşaat çalışmalarının güvenli bir şekilde yapılabilmesi için meydanın etrafını saç bariyerlerle kapattı. Ekipler ayrıca meydanda bulunan eski yapıların temellerini ve saha betonlarını da kaldırdı. Meydanın altyapı çalışmaları tamamlandı.

 

2 BİN 950 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULACAK 

İzmit ilçesini yeni bir meydan kazandıracak projede meydan büyüklüğü toplamda 2 bin 950 metrekare olacak. Eski yapıların temelleri ve saha betonlarının kaldırıldığı Pişmaniyeciler Meydan’da 555 metrekare yeşil alanın yanı sıra 26 metrekarelik 5 adet dükkan ve 9 metrekarelik bir adet büfe yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.