İYİLİK YAPTI KARŞILIK GÖRDÜ !

Gebze 08.02.2020 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2228+ kez okundu.
 

İYİLİK YAPTI KARŞILIK GÖRDÜ !

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, terminalde çöpte bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağlayan temizlik işleri personeli Nimet Ağkurt’u bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, terminalde çöpte bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağlayan temizlik işleri personeli Nimet Ağkurt’u bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, örnek personeli ödüllendirdi. . Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Nimet Ağkurt isimli personel, Gebze Otobüs Terminali’nde bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağlamıştı. Dalgınlık nedeniyle terminalde parasını düşüren Bahaeddin Sönmez’in eşi Naciye Sönmez’e emanet, düzenlenen törenle geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından teslim edilmişti. Temizlik işleri personeli Nimet Ağkurt’u örnek davranışından ötürü ödüllendiren Başkan Büyükgöz; mesai arkadaşına bir maaş ikramiyeyi makamında takdim etti. Başkan Büyükgöz, “Personelimizin dikkati ve duyarlılığı sayesinde bulunan emanet parayı evraklardan hareketle bularak sahibine, Naciye Teyzemize ulaştırdık. PERSONELİMİZ BİZİ GURURLANDIRDI Çalışanlarımızın ahlaki değerlere sahip olmasından ve örnek davranış sergilemelerinden ötürü gurur duyuyoruz. Anadolu’da buna helal süt emmiş derler.  Biz de duyarlı personel kardeşimizi bir maaş ikramiyeyle ödüllendirmiş olduk. Bu tabi ki bir semboldür. Toplumumuzda etik değerlerimizin yaşatılması gerektiğini hatırlatması açısından da örnek bir uygulama olarak bunu gerçekleştiriyoruz. Değerli kardeşimizi, mesai arkadaşımızı tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, terminalde çöpte bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağlayan temizlik işleri personeli Nimet Ağkurt’u bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, terminalde çöpte bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağlayan temizlik işleri personeli Nimet Ağkurt’u bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, örnek personeli ödüllendirdi. . Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Nimet Ağkurt isimli personel, Gebze Otobüs Terminali’nde bulduğu paranın sahibine ulaşmasını sağlamıştı. Dalgınlık nedeniyle terminalde parasını düşüren Bahaeddin Sönmez’in eşi Naciye Sönmez’e emanet, düzenlenen törenle geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından teslim edilmişti. Temizlik işleri personeli Nimet Ağkurt’u örnek davranışından ötürü ödüllendiren Başkan Büyükgöz; mesai arkadaşına bir maaş ikramiyeyi makamında takdim etti. Başkan Büyükgöz, “Personelimizin dikkati ve duyarlılığı sayesinde bulunan emanet parayı evraklardan hareketle bularak sahibine, Naciye Teyzemize ulaştırdık.

PERSONELİMİZ BİZİ GURURLANDIRDI

Çalışanlarımızın ahlaki değerlere sahip olmasından ve örnek davranış sergilemelerinden ötürü gurur duyuyoruz. Anadolu’da buna helal süt emmiş derler.  Biz de duyarlı personel kardeşimizi bir maaş ikramiyeyle ödüllendirmiş olduk. Bu tabi ki bir semboldür. Toplumumuzda etik değerlerimizin yaşatılması gerektiğini hatırlatması açısından da örnek bir uygulama olarak bunu gerçekleştiriyoruz. Değerli kardeşimizi, mesai arkadaşımızı tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.