İyilik Meleklerinden Hakan Höbek’e Süpriz

Yaşam 03.11.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2303+ kez okundu.
 

İyilik Meleklerinden Hakan Höbek’e Süpriz

Gebze İyilik Kervanı Derneği başkanı ve yöneticileri Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Dr.Hakan Höbek’e sürpriz doğum günü gerçekleştirdiler.
İyilik Meleklerinden Hakan Höbek’e Süpriz Gebze İyilik Kervanı Derneği başkanı ve yöneticileri Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Dr.Hakan Höbek’e sürpriz doğum günü gerçekleştirdiler. Gebze İyilik Kervanı Derneği  Başkanı Asiye Gül’’ Gebze  Iyilik Kervanı olarak yöneticilerimizle yaptığımız toplantının ardından hep beraber Özel Gebze Merkez Hastanesi'ne  giderek baş hekim Dr. Hakan Höbek’i ziyaret ettik. Değerli hocamız Hakan beye bir vefa borcumuz vardı ve ona ekip arkadaşlarımızla birlikte sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdik. Gebze İyilik Kervanı Derneğinin 6 yıldır  maddi ve manevi olarak her türlü desteğini esirgemeyen  sevgili hocamız Dr. Hakan Höbek’e ne kadar teşekkür etsek azdır’’dedi.
Gebze İyilik Kervanı Derneği başkanı ve yöneticileri Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Dr.Hakan Höbek’e sürpriz doğum günü gerçekleştirdiler.

İyilik Meleklerinden Hakan Höbek’e Süpriz
Gebze İyilik Kervanı Derneği başkanı ve yöneticileri Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Dr.Hakan Höbek’e sürpriz doğum günü gerçekleştirdiler. Gebze İyilik Kervanı Derneği  Başkanı Asiye Gül’’ Gebze  Iyilik Kervanı olarak yöneticilerimizle yaptığımız toplantının ardından hep beraber Özel Gebze Merkez Hastanesi'ne  giderek baş hekim Dr. Hakan Höbek’i ziyaret ettik. Değerli hocamız Hakan beye bir vefa borcumuz vardı ve ona ekip arkadaşlarımızla birlikte sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdik. Gebze İyilik Kervanı Derneğinin 6 yıldır  maddi ve manevi olarak her türlü desteğini esirgemeyen  sevgili hocamız Dr. Hakan Höbek’e ne kadar teşekkür etsek azdır’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.