İyilik kervani Dr.Hakan Höbek'le Kahvalti etti

Yaşam 21.11.2018 - 01:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2480+ kez okundu.
 

İyilik kervani Dr.Hakan Höbek'le Kahvalti etti

Gebze Özel Merkez Hastanesi başhekimi Dr. Hakan Höbek ve iyilik kervanı gurubu Gebze'de Kahvaltıda bir araya geldiler.
Yaklaşık 7 Yıldır Faaliyette Olan  ve Başkanlığını Asiye Gül’ün Yaptığı İyilik Kervanı  Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek’i kahvaltıda konuk ettiler.   ASİYE GÜL; ‘’HERKESİN TAKTİRİNİ KAZANDIK’’   Gebze İyilik Kervanı  başkanı Asiye Gül kahvaltıda yaptığı konuşmada ‘’ 2012 yılında beri hizmet ettikleri 150’ye yakın gönüllüsü ile hızla büyüyen  iyilik kervanı  derneğimiz bu güne kadar bölgemizde yapmış olduğu faaliyetlerle her kesin taktirini kazandı.   HAKAN BEYE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ    Bu çalışmalarımızda bizim her zaman yanımızda olan ve bir dediğimizi iki etmeyen Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek beye ne kadar teşekkür etsek  azdır.   MADDİ MANEVİ DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU   Bizlerde bu sabah bu kahvaltıda Dr. Hakan Höbek ile bir araya gelerek verdiği maddi ve manevi desteğinden dolayı kendisine teşekkür ettik’’ dedi.   HAKAN HÖBEK; ‘’SİZİNLE BERABER OLMAKTAN MUTLUYUM’’   Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr. Hakan Höbek’’  Sizinle beraber olmaktan mutluyum. DESTEĞİM SÜRECEK  Sizlerin yapmış olduğu bu güzel çalışmaların bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep yanınızda olarak destek vereceğim.  İyiki varsınız’’dedi.
Gebze Özel Merkez Hastanesi başhekimi Dr. Hakan Höbek ve iyilik kervanı gurubu Gebze'de Kahvaltıda bir araya geldiler.

Yaklaşık 7 Yıldır Faaliyette Olan  ve Başkanlığını Asiye Gül’ün Yaptığı İyilik Kervanı  Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek’i kahvaltıda konuk ettiler.

 

ASİYE GÜL; ‘’HERKESİN TAKTİRİNİ KAZANDIK’’

 

Gebze İyilik Kervanı  başkanı Asiye Gül kahvaltıda yaptığı konuşmada ‘’ 2012 yılında beri hizmet ettikleri 150’ye yakın gönüllüsü ile hızla büyüyen  iyilik kervanı  derneğimiz bu güne kadar bölgemizde yapmış olduğu faaliyetlerle her kesin taktirini kazandı.

 

HAKAN BEYE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

 

 Bu çalışmalarımızda bizim her zaman yanımızda olan ve bir dediğimizi iki etmeyen Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek beye ne kadar teşekkür etsek  azdır.

 

MADDİ MANEVİ DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

 

Bizlerde bu sabah bu kahvaltıda Dr. Hakan Höbek ile bir araya gelerek verdiği maddi ve manevi desteğinden dolayı kendisine teşekkür ettik’’ dedi.

 

HAKAN HÖBEK; ‘’SİZİNLE BERABER OLMAKTAN MUTLUYUM’’

 

Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr. Hakan Höbek’’  Sizinle beraber olmaktan mutluyum.

DESTEĞİM SÜRECEK

 Sizlerin yapmış olduğu bu güzel çalışmaların bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep yanınızda olarak destek vereceğim.  İyiki varsınız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.