İyi Partili Türkkan, Darıca'daydı

Siyaset 16.09.2019 - 22:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2682+ kez okundu.
 

İyi Partili Türkkan, Darıca'daydı

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, dün Darıcalı’larla bir araya geldi.
İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı Özer Yıldız ve beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Darıca'da bir dizi ziyarette bulunan Türkkan, Darıca sokaklarında esnafın ve vatandaşların samimi ilgisi ile karşılandı. Türkkan, vatandaşları tek tek dinleyerek sorunları ile ilgilendi.   TÜRKKAN, DARICA'YI ADIM ADIM DOLAŞTI   Darıca'daki temasları kapsamında Darıca Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Tuncay Altunkaya'yı ziyaret eden Lütfü Türkkan, bu bölgedeki altyapı ve imar sorunları hakkında bilgiler aldı. Türkkan ve yanındaki heyet daha sonra yakın zamanda babası Gürbüz Aytaç'ı kaybeden İYİ Parti üyelerinden Erhan Aytaç'a taziye ziyaretinde bulundu.  Türkkan'ın bir sonraki durağı geçtiğimiz yerel seçimlerde Darıca'nın ilk kadın muhtarı seçilen Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk oldu. Sonrasında Darıca'nın tarihi Çınaraltı meydanında vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, burada vatandaşların ve esnafın sorunları ile yakından ilgilendi. Darıca'nın en köklü ve faal sosyal toplum örgütlerinden biri olan Yaşlılar Derneği'ni (YAŞDER) de ziyaret eden Türkkan, burada dernek başkanı Kudret Sekban'dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Yanındaki heyet ile birlikte Darıca'da bulunan Türkiye Caferiler Vakfı'nı (TÜRCAV) da ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Vakıf Başkanı Yahya Kemal Utar ile birlikte, ülkemiz için birlik beraberlik ve hoşgörü mesajlarını yineledi.   MİLLET BAHÇESİNDE AŞURE İKRAMI DUALARLA BAŞLADI   Ziyaret kapsamında son durak Darıca Millet Bahçesi oldu. Park girişinde açılan stantta ve kurulan masalarda Muharrem ayı dolayısıyla birliğin, bolluğun, bereketin ve yardımlaşmanın simgesi olan aşure ikram edildi. Aşure ikramı İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın partililere ettirdiği dua ile başladı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İlçe Başkanı Özer Yıldız da vatandaşlara bizzat aşure ikramında bulundu.  
İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, dün Darıcalı’larla bir araya geldi.

İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı Özer Yıldız ve beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Darıca'da bir dizi ziyarette bulunan Türkkan, Darıca sokaklarında esnafın ve vatandaşların samimi ilgisi ile karşılandı. Türkkan, vatandaşları tek tek dinleyerek sorunları ile ilgilendi.

 

TÜRKKAN, DARICA'YI ADIM ADIM DOLAŞTI

 

Darıca'daki temasları kapsamında Darıca Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Tuncay Altunkaya'yı ziyaret eden Lütfü Türkkan, bu bölgedeki altyapı ve imar sorunları hakkında bilgiler aldı.

Türkkan ve yanındaki heyet daha sonra yakın zamanda babası Gürbüz Aytaç'ı kaybeden İYİ Parti üyelerinden Erhan Aytaç'a taziye ziyaretinde bulundu. 

Türkkan'ın bir sonraki durağı geçtiğimiz yerel seçimlerde Darıca'nın ilk kadın muhtarı seçilen Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk oldu.

Sonrasında Darıca'nın tarihi Çınaraltı meydanında vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, burada vatandaşların ve esnafın sorunları ile yakından ilgilendi.

Darıca'nın en köklü ve faal sosyal toplum örgütlerinden biri olan Yaşlılar Derneği'ni (YAŞDER) de ziyaret eden Türkkan, burada dernek başkanı Kudret Sekban'dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Yanındaki heyet ile birlikte Darıca'da bulunan Türkiye Caferiler Vakfı'nı (TÜRCAV) da ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Vakıf Başkanı Yahya Kemal Utar ile birlikte, ülkemiz için birlik beraberlik ve hoşgörü mesajlarını yineledi.

 

MİLLET BAHÇESİNDE AŞURE İKRAMI DUALARLA BAŞLADI

 

Ziyaret kapsamında son durak Darıca Millet Bahçesi oldu. Park girişinde açılan stantta ve kurulan masalarda Muharrem ayı dolayısıyla birliğin, bolluğun, bereketin ve yardımlaşmanın simgesi olan aşure ikram edildi. Aşure ikramı İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın partililere ettirdiği dua ile başladı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İlçe Başkanı Özer Yıldız da vatandaşlara bizzat aşure ikramında bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.