İyi Parti Kurucusu İstifa etti

Siyaset 25.10.2018 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2186+ kez okundu.
 

İyi Parti Kurucusu İstifa etti

İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan parti ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden, Emine Erdoğan
İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan parti ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden, Emine Erdoğan Aydoğdu ise kurucu ve parti üyeliğinden istifa etti. Erdoğan, istifa dilekçesinde parti yönetimini eleştirerek zehir zemberek ifadeler kullandı. İYİ Parti'de Reşat Erdoğan ve Emine Erdoğan Aydoğdu istifa etti. Parti kurucularından Reşat Erdoğan'ın parti ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden, Emine Erdoğan Aydoğdu ise kurucu ve parti üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.  
İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan parti ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden, Emine Erdoğan

İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan parti ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden, Emine Erdoğan Aydoğdu ise kurucu ve parti üyeliğinden istifa etti. Erdoğan, istifa dilekçesinde parti yönetimini eleştirerek zehir zemberek ifadeler kullandı.

İYİ Parti'de Reşat Erdoğan ve Emine Erdoğan Aydoğdu istifa etti. Parti kurucularından Reşat Erdoğan'ın parti ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden, Emine Erdoğan Aydoğdu ise kurucu ve parti üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.