İŞTE CHP'Lİ AYDEMİR'İN O AÇIKLAMASI!

Siyaset 30.06.2020 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2968+ kez okundu.
 

İŞTE CHP'Lİ AYDEMİR'İN O AÇIKLAMASI!

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, geçtiğimiz haftalarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in “Kömürcüler OSB’yi üç buçuk yıl içinde kaldırsınlar istifa edeceğim” açıklamasında sözünde durup durmayacağını sordu.
Meclis üyesi, CHP’li Aydemir’e sordu; İstifa edecek misin? Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, geçtiğimiz haftalarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in “Kömürcüler OSB’yi üç buçuk yıl içinde kaldırsınlar istifa edeceğim” açıklamasında sözünde durup durmayacağını sordu. Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e Kömürcüler OSB’nin kaldırılması konusunda geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayı sordu. İŞTE AYDEMİR’İN O AÇIKLAMASI! Bilindiği üzere CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir Haziran ayı başında bir açıklama yaparak  “Yıllardır söz veriyorlar ve seçim döneminde kaldıracağız diye oy toplayan AK Parti'li Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a hatırlatmamız gerekiyor. Kömürcüler OSB kaldıracağı müjdesini vermeleri üzerinden 1 buçuk yıl geçti. Ama Kömürcüler OSB durduğu yerde duruyor. HODRİMEYDAN İSTİFA EDECEĞİM, SİZDE EDEBİLECEK MİSİNİZ? Şimdi AK Parti'li yöneticilere ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e sesleniyorum. Hodrimeydan, önümüzdeki 3 buçuk yıl içerisinde söz verdiğiniz Kömürcüler OSB kaldırılsın bende CHP Dilovası İlçe başkanlığından istifa ederek siyasi hayatıma noktayı koyacağım. Eğer kaldırılmazsa verdikleri sözleri tutmazlar ise onlarda oturdukları koltuktan feragat edip bir erdemlik göstererek ''Kusura bakmayın Dilovası söz verdik ama Dilovası'nın zehirlenmesine engel olamadığımız için istifa ediyoruz'' diyebilecekler mi?” diye sormuştu. MÜJDEYİ BAKAN KURUM VERDİ Dilovası Belediye meclis üyesi Celal Çelik yapılan bu açıklamanın ardından geçtiğimiz günlerde Kocaeli’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kömürcüler OSB yönetimi ile yaptığı toplantının ardından açıklama yaparak Kömürcüler OSB’nin yılsonuna kadar kaldırılarak yerine 1500 konutluk projenin yapılacağını belirtmişti. BU İŞLER ŞOV YAPMAYA BENZEMEZ Aydemir ve Bakan Kurum’un açıklamalarının ardından meclis üyesi Çelik, bir açıklama yaparak CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e istifa edip etmeyeceğini sordu. Çelik yaptığı açıklama da “Bu işler sosyal medyada, basında şov yapmaya benzemez biz Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile birlikte yola çıkarken halkımıza söz verdik. Verdiğimiz sözünde hep arkasında durduk. SÖZÜNDE DURACAK MI TÜM KOCAELİ GÖRECEK! Nihayet ki Sayın Bakanımız Murat Kurum’un da geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Kömürcüler OSB en kısa sürede kaldırılacaktır. Basına demeç verip şov yapıyordunuz “Hodrimeydan, önümüzdeki 3 buçuk yıl içerisinde söz verdiğiniz Kömürcüler OSB kaldırılsın bende CHP Dilovası İlçe başkanlığından istifa ederek siyasi hayatıma noktayı koyacağım.” diyordunuz. Göreceğiz bakalım ne kadar sözünde duran bir başkansınız! Tüm Kocaeli görecektir” dedi.
Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, geçtiğimiz haftalarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in “Kömürcüler OSB’yi üç buçuk yıl içinde kaldırsınlar istifa edeceğim” açıklamasında sözünde durup durmayacağını sordu.

Meclis üyesi, CHP’li Aydemir’e sordu; İstifa edecek misin?

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, geçtiğimiz haftalarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in “Kömürcüler OSB’yi üç buçuk yıl içinde kaldırsınlar istifa edeceğim” açıklamasında sözünde durup durmayacağını sordu.

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e Kömürcüler OSB’nin kaldırılması konusunda geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayı sordu.

İŞTE AYDEMİR’İN O AÇIKLAMASI!

Bilindiği üzere CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir Haziran ayı başında bir açıklama yaparak  “Yıllardır söz veriyorlar ve seçim döneminde kaldıracağız diye oy toplayan AK Parti'li Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a hatırlatmamız gerekiyor. Kömürcüler OSB kaldıracağı müjdesini vermeleri üzerinden 1 buçuk yıl geçti. Ama Kömürcüler OSB durduğu yerde duruyor.

HODRİMEYDAN İSTİFA EDECEĞİM, SİZDE EDEBİLECEK MİSİNİZ?

Şimdi AK Parti'li yöneticilere ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e sesleniyorum. Hodrimeydan, önümüzdeki 3 buçuk yıl içerisinde söz verdiğiniz Kömürcüler OSB kaldırılsın bende CHP Dilovası İlçe başkanlığından istifa ederek siyasi hayatıma noktayı koyacağım. Eğer kaldırılmazsa verdikleri sözleri tutmazlar ise onlarda oturdukları koltuktan feragat edip bir erdemlik göstererek ''Kusura bakmayın Dilovası söz verdik ama Dilovası'nın zehirlenmesine engel olamadığımız için istifa ediyoruz'' diyebilecekler mi?” diye sormuştu.

MÜJDEYİ BAKAN KURUM VERDİ

Dilovası Belediye meclis üyesi Celal Çelik yapılan bu açıklamanın ardından geçtiğimiz günlerde Kocaeli’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kömürcüler OSB yönetimi ile yaptığı toplantının ardından açıklama yaparak Kömürcüler OSB’nin yılsonuna kadar kaldırılarak yerine 1500 konutluk projenin yapılacağını belirtmişti.

BU İŞLER ŞOV YAPMAYA BENZEMEZ

Aydemir ve Bakan Kurum’un açıklamalarının ardından meclis üyesi Çelik, bir açıklama yaparak CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e istifa edip etmeyeceğini sordu. Çelik yaptığı açıklama da “Bu işler sosyal medyada, basında şov yapmaya benzemez biz Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile birlikte yola çıkarken halkımıza söz verdik. Verdiğimiz sözünde hep arkasında durduk.

SÖZÜNDE DURACAK MI TÜM KOCAELİ GÖRECEK!

Nihayet ki Sayın Bakanımız Murat Kurum’un da geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Kömürcüler OSB en kısa sürede kaldırılacaktır. Basına demeç verip şov yapıyordunuz “Hodrimeydan, önümüzdeki 3 buçuk yıl içerisinde söz verdiğiniz Kömürcüler OSB kaldırılsın bende CHP Dilovası İlçe başkanlığından istifa ederek siyasi hayatıma noktayı koyacağım.” diyordunuz. Göreceğiz bakalım ne kadar sözünde duran bir başkansınız! Tüm Kocaeli görecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.