İstanbul Üniversitesi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tedbirleri Elden bırakmıyor

Sağlık 15.08.2020 - 00:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2607+ kez okundu.
 

İstanbul Üniversitesi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tedbirleri Elden bırakmıyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli Tedbirleri Almaya Devam Ediyor
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli Tedbirleri Almaya Devam Ediyor Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi sürecinde de verilen sağlık hizmetlerini en iyi şekilde yürütmeye çalışmakta ve gerekli tüm tedbirleri alma konusunda elinden gelen tüm çabayı sarf etmektedir. Bu süreç ile açıklamalarda bulunan hastane yönetimi ; “ 01.05.2020 tarihinden itibaren hastanemiz Acil Servisinde pandemi süreci öncesinde olduğu gibi normal sağlık hizmetleri verilmeye başlanmıştır''.     Almış olduğumuz enfeksiyon kontrol önlemleri çerçevesinde Covid 19 şüphesi olan ve Covid 19 teşhisi konulan hastalarımız için ayrı bir Pandemi Polikliniği oluşturulmuştur. Böylece hastalarımızın tüm muayene tetkik ve işlem basamaklarının bu poliklinik içinde sürdürülüp neticelendirilmesi ve bulaş riskinin en aza indirilmesi amaçlanmıştır.     Hastanemize muayene için başvuran her hastamızı olası risklerden korumak için Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde gerek fiziki kaynak ve koşullar ve gerekse insan kaynakları en etkin ve verimli bir şekilde planlanmış olup tüm süreç değerlendirmeleri ve gerekli olan iyileştirme çalışmaları Hastane Yönetimimiz tarafından yapılmaktadır. Bu bağlamda tüm sağlık çalışanlarımız hizmet sunumlarında büyük bir özen ve titizlik göstermektedir.   Hastanemizin hizmet verdiği bölgenin çok yoğun bir popülasyona sahip olması dolayısıyla hizmet sunumu esnasında zaman zaman anlık yoğunluklar oluşmakta olup, yoğunluğu azaltmak için hem yönetim ekibi hem de çalışanlarımız azami gayret göstermektedir.     Hastalarımızın sağlıklarını korumak ve sürdürmek için hastalarımıza sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları hem görsel bilgilendirme ve yönlendirmeler ile hem de sağlık çalışanlarımızın vermiş olduğu eğitimlerle anlatılıp pekiştirilmektedir.     Hastalarımıza her zaman olduğu gibi etkin ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmak için gerekli tüm çalışmalar büyük bir hassasiyet ve özenle yapılmaya devam edecektir.” İfadeleri kullanılmıştır.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli Tedbirleri Almaya Devam Ediyor
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli Tedbirleri Almaya Devam Ediyor
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi sürecinde de verilen sağlık hizmetlerini en iyi şekilde yürütmeye çalışmakta ve gerekli tüm tedbirleri alma konusunda elinden gelen tüm çabayı sarf etmektedir.
Bu süreç ile açıklamalarda bulunan hastane yönetimi ; “ 01.05.2020 tarihinden itibaren hastanemiz Acil Servisinde pandemi süreci öncesinde olduğu gibi normal sağlık hizmetleri verilmeye başlanmıştır''.
 
 
Almış olduğumuz enfeksiyon kontrol önlemleri çerçevesinde Covid 19 şüphesi olan ve Covid 19 teşhisi konulan hastalarımız için ayrı bir Pandemi Polikliniği oluşturulmuştur. Böylece hastalarımızın tüm muayene tetkik ve işlem basamaklarının bu poliklinik içinde sürdürülüp neticelendirilmesi ve bulaş riskinin en aza indirilmesi amaçlanmıştır.
 
 
Hastanemize muayene için başvuran her hastamızı olası risklerden korumak için Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde gerek fiziki kaynak ve koşullar ve gerekse insan kaynakları en etkin ve verimli bir şekilde planlanmış olup tüm süreç değerlendirmeleri ve gerekli olan iyileştirme çalışmaları Hastane Yönetimimiz tarafından yapılmaktadır. Bu bağlamda tüm sağlık çalışanlarımız hizmet sunumlarında büyük bir özen ve titizlik göstermektedir.
 
Hastanemizin hizmet verdiği bölgenin çok yoğun bir popülasyona sahip olması dolayısıyla hizmet sunumu esnasında zaman zaman anlık yoğunluklar oluşmakta olup, yoğunluğu azaltmak için hem yönetim ekibi hem de çalışanlarımız azami gayret göstermektedir.
 
 
Hastalarımızın sağlıklarını korumak ve sürdürmek için hastalarımıza sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları hem görsel bilgilendirme ve yönlendirmeler ile hem de sağlık çalışanlarımızın vermiş olduğu eğitimlerle anlatılıp pekiştirilmektedir.
 
 
Hastalarımıza her zaman olduğu gibi etkin ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmak için gerekli tüm çalışmalar büyük bir hassasiyet ve özenle yapılmaya devam edecektir.” İfadeleri kullanılmıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.