İstanbul'da deprem oldu

Gündem 24.09.2019 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2683+ kez okundu.
 

İstanbul'da deprem oldu

İstanbul'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Marmara Bölgesi güne depremlerle uyandı. AFAD'ın verilerine göre İstanbul'da saat 11.01'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 10.30'da Silivri açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. HASAR VE YARALI YOK Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz deprem hakkında abir açıklama yaptı. Yılmaz, "Silivri açıklarında meydana geldi. Korkulacak bir şey yok ama deprem gerçeği ile yüzleşmemiz gerekiyor. Hasar ve yaralı olduğuna dair henüz bir bilgi yok" dedi.
İstanbul'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Marmara Bölgesi güne depremlerle uyandı. AFAD'ın verilerine göre İstanbul'da saat 11.01'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 10.30'da Silivri açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

HASAR VE YARALI YOK
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz deprem hakkında abir açıklama yaptı. Yılmaz, "Silivri açıklarında meydana geldi. Korkulacak bir şey yok ama deprem gerçeği ile yüzleşmemiz gerekiyor. Hasar ve yaralı olduğuna dair henüz bir bilgi yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.