İsmini Değiştirerek Domuz Eti Satmaya Devam Etti!

Gündem 15.01.2020 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3431+ kez okundu.
 

İsmini Değiştirerek Domuz Eti Satmaya Devam Etti!

Çayırova'da faaliyet gösteren Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti'nin domuz eti sattığını Sağlık Bakanlığı dün ifşa etmişti.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre paylaşılan listede özellikle vatandaşa domuz eti yediren firmalar dikkat çekti. O firmalar arasında yer alan Gurme Gıda'nın hangi ürünleri sattığı, üretim yerinin nerede olduğu ve Gurme Gıda'nın sahibi araştırılıyor. İşte Gurme Gıda ile ilgili merak edilenler...   GURME GIDA SAHİBİ KİMDİR? Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nin sahibi İlko Köse'dir. GURME SUCUK NEREDE ÜRETİLİYOR? Gurme Gıda'nın fabrikası  Çayırova'da bulunmaktadır. Firmanın İstanbul Genel Müdürlüğü Bayrampaşa'da yer alırken bir de Antalya Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır. GURME GIDA HANGİ ÜRÜNLERİ SATIYOR? Domuz eti sattığı tespit edilen Gurme isimli firma birçok farklı türde ürün satışı yapıyor. Firmanın sattığı ürünler arasında sucuk, sosis, jambon, salam, kavurma, pastırma ve köfte grubu ürünleri bulunuyor. Toplu tüketim için de dana eti, kuzu eti ve dondurulmuş ürünler de bulunuyor. Firma hem paket halinde döner satıyor hem de dönerci dükkanları için döner üretiyor. ADINI BİFET OLARAK DEĞİŞTİRİP DEVAM ETMİŞ! 12 Ekim'de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucu firmanın ürünlerinde domuz eti bulunmuş ve kamuoyuyla paylaşılmıştı. Firma kamuoyuna duyurulan denetim sonuçlarını yalanlamış ve açıklamalarda bulunmuştu. Ancak bu tarihten 13 gün sonra 25 Ekim'de, firmanın, "www.bifet.com.tr" adresini rezerve ettiği ve Gurme Gıda adına tescil ettiği öğrenildi. Firmanın geçen süreçte sucuk, salam gibi et ürünlerinin üretimine devam ettiği ve reyonlarda yerini aldığı görülüyor.     <div class="newsInnerWidget big" style="margin: 0px 0px 16px; padding: 0px; border: 0px; cursor: default; float: none; position: relative; background: url(" i="" relatednewsbg.png?v="1&quot;)" 100="" center="" no-repeat;="" color:="" rgb(68,="" 68,="" 68);="" font-family:="" firasans-regular;="" font-size:="" 14px;="" width:="" 618px="" !important;="" height:="" auto="" !important;"="">
Çayırova'da faaliyet gösteren Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti'nin domuz eti sattığını Sağlık Bakanlığı dün ifşa etmişti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre paylaşılan listede özellikle vatandaşa domuz eti yediren firmalar dikkat çekti. O firmalar arasında yer alan 'nın hangi ürünleri sattığı, üretim yerinin nerede olduğu ve Gurme Gıda'nın sahibi araştırılıyor. İşte Gurme Gıda ile ilgili merak edilenler...

 

GURME GIDA SAHİBİ KİMDİR?


Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nin sahibi İlko Köse'dir.

GURME SUCUK NEREDE ÜRETİLİYOR?


Gurme Gıda'nın fabrikası  Çayırova'da bulunmaktadır. Firmanın İstanbul Genel Müdürlüğü Bayrampaşa'da yer alırken bir de Antalya Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır.

GURME GIDA HANGİ ÜRÜNLERİ SATIYOR?


Domuz eti sattığı tespit edilen Gurme isimli firma birçok farklı türde ürün satışı yapıyor. Firmanın sattığı ürünler arasında sucuk, sosis, jambon, salam, kavurma, pastırma ve köfte grubu ürünleri bulunuyor. Toplu tüketim için de dana eti, kuzu eti ve dondurulmuş ürünler de bulunuyor.

Firma hem paket halinde döner satıyor hem de dönerci dükkanları için döner üretiyor.

ADINI BİFET OLARAK DEĞİŞTİRİP DEVAM ETMİŞ!


12 Ekim'de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucu firmanın ürünlerinde domuz eti bulunmuş ve kamuoyuyla paylaşılmıştı. Firma kamuoyuna duyurulan denetim sonuçlarını yalanlamış ve açıklamalarda bulunmuştu. Ancak bu tarihten 13 gün sonra 25 Ekim'de, firmanın, "www.bifet.com.tr" adresini rezerve ettiği ve Gurme Gıda adına tescil ettiği öğrenildi. Firmanın geçen süreçte sucuk, salam gibi et ürünlerinin üretimine devam ettiği ve reyonlarda yerini aldığı görülüyor.

 

 

<div class="newsInnerWidget big" style="margin: 0px 0px 16px; padding: 0px; border: 0px; cursor: default; float: none; position: relative; background: url(" i="" relatednewsbg.png?v="1&quot;)" 100="" center="" no-repeat;="" color:="" rgb(68,="" 68,="" 68);="" font-family:="" firasans-regular;="" font-size:="" 14px;="" width:="" 618px="" !important;="" height:="" auto="" !important;"="">

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.