İRFAN AYAR'I BİTİRENLER YENİDEN KAZANMA MÜCADELESİNDE

Gebze 13.09.2020 - 11:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3235+ kez okundu.
 

İRFAN AYAR'I BİTİRENLER YENİDEN KAZANMA MÜCADELESİNDE

KİMSENİN PARTİ'Yİ DÜŞÜNDÜĞÜ YOK!
AK PARTİ Gebze'de İrfan Ayar'ın gitmesine sebep olanlar şimdi ayarı geri getirmeye çalışıyor...     Parti kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre: Parti içindeki liderlik çekişmesinde Mevcut İlçe başkanı İrfan Ayar'ı bitiren bir kaç kişi şimdi bugün yapılan temayül de Gençlik kolları Kadın kolları ve Mahalle yönetimindekilere tek tek telefon ederek İrfan Ayar'ı temeyülden birinci çıkarmaya çalıştıkları yönünde.
KİMSENİN PARTİ'Yİ DÜŞÜNDÜĞÜ YOK!

AK PARTİ Gebze'de İrfan Ayar'ın gitmesine sebep olanlar şimdi ayarı geri getirmeye çalışıyor...

 

 

Parti kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre: Parti içindeki liderlik çekişmesinde Mevcut İlçe başkanı İrfan Ayar'ı bitiren bir kaç kişi şimdi bugün yapılan temayül de Gençlik kolları Kadın kolları ve Mahalle yönetimindekilere tek tek telefon ederek İrfan Ayar'ı temeyülden birinci çıkarmaya çalıştıkları yönünde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.