İntersivin Düğün davet ve balo salonu nerde-intersivin adres

Ekonomi 14.03.2019 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3683+ kez okundu.
 

İntersivin Düğün davet ve balo salonu nerde-intersivin adres

Gebze’de modern, şık ve farklı bir konseptte tasarlanan İntersivin düğün salonu 16 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek.
Gebze’de modern, şık ve farklı bir konseptte tasarlanan İntersivin düğün salonu 16 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek. Gebze’nin tanınmış işadamlarından Tehlat Osmanoğulları ve Korkmaz Özdemir’in ortak olduğu İntersivin, özellikle tasarımı ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor. Osmanoğulları ve Özdemir bugün bir basın toplantısı düzenleyerek açılış öncesi bilgi verdiler. Özdemir, “Biz tüm tasarımı, bu yatırıma göre planladık. 3 katta 3 ayrı düğün ve toplantı salonu bulunmakta. 1’inci ve 3’üncü katlardaki salonlar 500’er kişilik, 2’nci kattaki VİP salonu 700 kişiliktir. Salonlarımızda sütun ve kolon olmadığı için misafirler her yeri rahatlıkla görebilecek. Aydınlatma, müzik sistemi, havalandırma en iyi koşullarda. 2 adet çocuk oyun parkı, ulaşım kolaylığı ve otopark olanağı ile müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vereceğiz” diye konuştu. FARKLI BİR HİZMET ANLAYIŞI Diğer ortak Tehlat Osmanoğulları da, “Farklı bir hizmet anlayışı ile yola çıktık. Farklı bir hizmet, farklı bir mekan, farklı bir konsept ile bölgemize hizmet vereceğiz. Bu bir ekip işi, çok iyi bir ekiple çalışıyoruz” dedi. İntersivin markasının, kendi patentli markaları olduğunu belirten Osmanoğulları, “Uzun yıllardır Moda Giyim ile hizmet verdik. İlkokul öğrencilerinin kıyafetlerinden üniversiteye kadar, şimdi de İntersivin markası ile damatlıklarını biz giydiriyoruz. Gebze ile bütünleşen bir marka olduk” dedi. Arapçeşme Mahallesi’nde Gebze Cezaevi’nin yanında hizmete açılacak olan İntersivin Düğün salonunun müdürlüğünü ise, Özlem Koyunoğlu yürütecek.
Gebze’de modern, şık ve farklı bir konseptte tasarlanan İntersivin düğün salonu 16 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek.

Gebze’de modern, şık ve farklı bir konseptte tasarlanan İntersivin düğün salonu 16 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek.

Gebze’nin tanınmış işadamlarından Tehlat Osmanoğulları ve Korkmaz Özdemir’in ortak olduğu İntersivin, özellikle tasarımı ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor.

Osmanoğulları ve Özdemir bugün bir basın toplantısı düzenleyerek açılış öncesi bilgi verdiler.

Özdemir, “Biz tüm tasarımı, bu yatırıma göre planladık. 3 katta 3 ayrı düğün ve toplantı salonu bulunmakta. 1’inci ve 3’üncü katlardaki salonlar 500’er kişilik, 2’nci kattaki VİP salonu 700 kişiliktir. Salonlarımızda sütun ve kolon olmadığı için misafirler her yeri rahatlıkla görebilecek. Aydınlatma, müzik sistemi, havalandırma en iyi koşullarda. 2 adet çocuk oyun parkı, ulaşım kolaylığı ve otopark olanağı ile müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vereceğiz” diye konuştu.

FARKLI BİR HİZMET ANLAYIŞI

Diğer ortak Tehlat Osmanoğulları da, “Farklı bir hizmet anlayışı ile yola çıktık. Farklı bir hizmet, farklı bir mekan, farklı bir konsept ile bölgemize hizmet vereceğiz. Bu bir ekip işi, çok iyi bir ekiple çalışıyoruz” dedi.

İntersivin markasının, kendi patentli markaları olduğunu belirten Osmanoğulları, “Uzun yıllardır Moda Giyim ile hizmet verdik. İlkokul öğrencilerinin kıyafetlerinden üniversiteye kadar, şimdi de İntersivin markası ile damatlıklarını biz giydiriyoruz. Gebze ile bütünleşen bir marka olduk” dedi.

Arapçeşme Mahallesi’nde Gebze Cezaevi’nin yanında hizmete açılacak olan İntersivin Düğün salonunun müdürlüğünü ise, Özlem Koyunoğlu yürütecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.