İmamoğlu'nu Tebrik Etti

Gündem 24.06.2019 - 12:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3028+ kez okundu.
 

İmamoğlu'nu Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.   İmamoğlu'nun kazanmasını ilk olarak, rakibi AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım tebrik etti. Sonrasında gözler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi.   2023 VURGUSU   Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenen açıklamayı Twitter üzerinden yaptı. Gayrı resmi sonuçlara göre İmamoğlu'nu tebrik eden Erdoğan, 2023 vurgusu yaptı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:   "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının, İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum.     Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden, Cumhur İttifakı'nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.

 

İmamoğlu'nun kazanmasını ilk olarak, rakibi AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım tebrik etti. Sonrasında gözler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi.

 

2023 VURGUSU

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenen açıklamayı Twitter üzerinden yaptı. Gayrı resmi sonuçlara göre İmamoğlu'nu tebrik eden Erdoğan, 2023 vurgusu yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

 

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının, İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum.

 

 

Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden, Cumhur İttifakı'nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.