İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA!

Yaşam 03.01.2019 - 00:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2695+ kez okundu.
 

İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA!

Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulundan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha!
Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Orta Okulunun 6/A sınıfı öğrencilerinin “ Hayırda Yarışınız!” hadisinin nazarı dikkate alarak başlattıkları sosyal sorumluluk projesi dolayısıyla Mardin ili Mazıdağı İlçesi Sakızlı İlkokulu öğrencileri için ihtiyaca binaen topladıkları kıyafetlerden oluşan yardım kervanı yola koyuldu. Bizde bu hayırlı işe imzasını atan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. Yapılan işin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.
Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulundan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha!

Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Orta Okulunun 6/A sınıfı öğrencilerinin “ Hayırda Yarışınız!” hadisinin nazarı dikkate alarak başlattıkları sosyal sorumluluk projesi dolayısıyla Mardin ili Mazıdağı İlçesi Sakızlı İlkokulu öğrencileri için ihtiyaca binaen topladıkları kıyafetlerden oluşan yardım kervanı yola koyuldu. Bizde bu hayırlı işe imzasını atan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Yapılan işin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.