İlyas Şeker'den Lütfü Türkkan'a Sert yanıt

Siyaset 28.05.2020 - 18:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2223+ kez okundu.
 

İlyas Şeker'den Lütfü Türkkan'a Sert yanıt

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarımız hakkında mesnetsiz iddialarda bulunan Lütfi Türkkan’a, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sn.İlyas Şeker’in yanıtıdır: “Sorumsuzluk böyle bir şey. Kocaeli’de her AK Parti’li milletvekili, bir belediyeden sorumluymuş! Sözüm ona kara çalacak. Belgen, delilin, kantın ne? Kendi cevap veriyor: ‘bilemiyorum” Maval okuyor, hanı derlerya: “Kaval elden, yel Çamlıbel’den, çal vekil parmakların oynasın!”

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarımız hakkında mesnetsiz iddialarda bulunan Lütfi Türkkan’a, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sn.İlyas Şeker’in yanıtıdır:
“Sorumsuzluk böyle bir şey.

Kocaeli’de her AK Parti’li milletvekili, bir belediyeden sorumluymuş!
Sözüm ona kara çalacak.

Belgen, delilin, kantın ne?
Kendi cevap veriyor:
‘bilemiyorum”

Maval okuyor, hanı derlerya:
“Kaval elden, yel Çamlıbel’den, çal vekil parmakların oynasın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.