İLKÇEV Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Etkinliği Düzenledi

Yaşam 01.12.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2848+ kez okundu.
 

İLKÇEV Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Etkinliği Düzenledi

TEMİZ BİR ÇEVRE,SAĞLIKLI BİR YAŞAM
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV)İzcileri Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Yaptılar Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV)İzcileri Gaziler Dağında doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürüyüş Sorumlusu Orhan Yavuzyiğit yürüyüşle ilgili yaptığı değerlendirmede "İzcilerimize Doğa sevgisi aşılamak ve sağlıklı yaşam adına yaptığımız etkinlikle izcilerimiz ve aileleriyle başarılı bir yürüyüş gerçekleştirdik.  İzcilerimiz topluma ve doğaya olan sorumluluklarının gereği olarak Gaziler Dağı etrafında çevre temizliği yaptılar. Yapılan ikramın ardından doğaya katkı sağlamanın huzuru içerisinde doğa yürüyüşlerini tamamladılar.
TEMİZ BİR ÇEVRE,SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV)İzcileri Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Yaptılar

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV)İzcileri Gaziler Dağında doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürüyüş Sorumlusu Orhan Yavuzyiğit yürüyüşle ilgili yaptığı değerlendirmede "İzcilerimize Doğa sevgisi aşılamak ve sağlıklı yaşam adına yaptığımız etkinlikle izcilerimiz ve aileleriyle başarılı bir yürüyüş gerçekleştirdik. 
İzcilerimiz topluma ve doğaya olan sorumluluklarının gereği olarak Gaziler Dağı etrafında çevre temizliği yaptılar. Yapılan ikramın ardından doğaya katkı sağlamanın huzuru içerisinde doğa yürüyüşlerini tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.