İlber Ortaylı bakan danışmanı oldu

Gündem 03.10.2018 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1383+ kez okundu.
 

İlber Ortaylı bakan danışmanı oldu

Tarihci Prof.Dr İlber Ortaylı Kültür ve Turizim bakanlığı Danışmanı oldu
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kültür ve Turizm Bakanlığı danışmanı oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Haluk Dursun, Prof. Ortaylıʹnın bakanlık danışmanı olduğunu duyurdu.Twitterʹdan açıklama yapan Dursun, "İlber Ortaylı hepimizin hocasıdır.   Kültürel konularda Bakanlık danışmanı olarak bize katkı verecek. Hepimiz Türk kültürünün hizmetindeyiz" dedi.Prof. İlber Ortaylı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesiʹnde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmiş ve kişisel kütüphanesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesiʹne armağan etmişti.   İlber Ortaylı hepimizin hocasıdır.Kültürel konularda Bakanlık danışmanı olarak bize katkı verecek. Prof. Dr. İlber Ortaylı Hepimiz Türk kültürünün hizmetindeyiz dedi
Tarihci Prof.Dr İlber Ortaylı Kültür ve Turizim bakanlığı Danışmanı oldu

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kültür ve Turizm Bakanlığı danışmanı oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Haluk Dursun, Prof. Ortaylıʹnın bakanlık danışmanı olduğunu duyurdu.Twitterʹdan açıklama yapan Dursun, "İlber Ortaylı hepimizin hocasıdır.

 

Kültürel konularda Bakanlık danışmanı olarak bize katkı verecek. Hepimiz Türk kültürünün hizmetindeyiz" dedi.Prof. İlber Ortaylı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesiʹnde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmiş ve kişisel kütüphanesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesiʹne armağan etmişti.

 

İlber Ortaylı hepimizin hocasıdır.Kültürel konularda Bakanlık danışmanı olarak bize katkı verecek.

Prof. Dr. İlber Ortaylı Hepimiz Türk kültürünün hizmetindeyiz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.