İbrahim ERDEM ve Resul ORMAN’dan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN’e Ziyaret !

Magazin 08.01.2021 - 20:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3909+ kez okundu.
 

İbrahim ERDEM ve Resul ORMAN’dan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN’e Ziyaret !

İbrahim ERDEM ve Resul ORMAN’dan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN’e Ziyaret
İbrahim ERDEM ve Resul ORMAN’dan  Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN’e Ziyaret !    Bölgemizde yaptıkları çalışmalarla adlarını duyuran Eğitimci-Yazar İbrahim Erdem ve Araştırmacı Yazar Resul Orman İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen ile bir araya geldi. İl Kültür Müdürlüğünün  çalışmaları hakkında   fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette Eğitimci-Yazar İbrahim Erdem daha önce Kocaeli’nde yapmış olduğu  halk kültürü çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra  ilimiz  kültür özelliklerini ortaya çıkarmak   için  hazırladığı projeyi de paylaştı.  Araştırmacı-Yazar Resul Orman ise şehrimizde bulunan tarihi ve turistik  yapıların  tanıtımının yapılarak bu yapıların yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunulması gerektiğini  belirtti. Ayrıca bu yapıların restorasyonların ve çevre düzenlemesinin  yapılmasının  elzem olduğunu belirten Orman tarihi ve turistik mekanlarımızın  sürekli kontrol edilmesi  gerektiğini de belirtti.    İl Turizm ve Kültür Müdürü Fatih Taşdelen Kocaeli’nde kültür alanında çalışmalar  yapan gayretli kişilerin olduğunu görmekten  mutluluk duyduğunu belirtti.
İbrahim ERDEM ve Resul ORMAN’dan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN’e Ziyaret

İbrahim ERDEM ve Resul ORMAN’dan  Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih TAŞDELEN’e Ziyaret !

 


 Bölgemizde yaptıkları çalışmalarla adlarını duyuran Eğitimci-Yazar İbrahim Erdem ve Araştırmacı Yazar Resul Orman İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen ile bir araya geldi. İl Kültür Müdürlüğünün  çalışmaları hakkında   fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette Eğitimci-Yazar İbrahim Erdem daha önce Kocaeli’nde yapmış olduğu  halk kültürü çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra  ilimiz  kültür özelliklerini ortaya çıkarmak   için  hazırladığı projeyi de paylaştı.  Araştırmacı-Yazar Resul Orman ise şehrimizde bulunan tarihi ve turistik  yapıların  tanıtımının yapılarak bu yapıların yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunulması gerektiğini  belirtti. Ayrıca bu yapıların restorasyonların ve çevre düzenlemesinin  yapılmasının  elzem olduğunu belirten Orman tarihi ve turistik mekanlarımızın  sürekli kontrol edilmesi  gerektiğini de belirtti.

 


 İl Turizm ve Kültür Müdürü Fatih Taşdelen Kocaeli’nde kültür alanında çalışmalar  yapan gayretli kişilerin olduğunu görmekten  mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.