Hünkar Künefe Açılış Yapacak..

Ekonomi 01.03.2019 - 19:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2766+ kez okundu.
 

Hünkar Künefe Açılış Yapacak..

-Haber:Bülent TANER-
Darıca'nın Popüler Restoranı Hünkar Künefe & Katmer 09.03.2019 Saat:14:00 Da Açılış Gerçekleştirecek. Belediye Adayların ve Milletvekillerinde Davetliler arasında Olduğunu Söyleyen Hünkar Künefe Sahibi Halil SEVİLMİŞ Darıca Halkından Güzel İlgi Gördüklerini ve Çevre İlçelerdende Taleplerin Yoğun Olduğunu Belirtti. Hertat Şirketler Grubu Bünyesinde Olan Hünkar Künefe & Katmer Darıca Şübesi Açılışında Tüm Vatandaşlarımızı Gazetemiz Aracılığıyla Açılışa Devet Ediyor..
-Haber:Bülent TANER-

Darıca'nın Popüler Restoranı Hünkar Künefe & Katmer 09.03.2019 Saat:14:00 Da Açılış Gerçekleştirecek.

Belediye Adayların ve Milletvekillerinde Davetliler arasında Olduğunu Söyleyen Hünkar Künefe Sahibi Halil SEVİLMİŞ Darıca Halkından Güzel İlgi Gördüklerini ve Çevre İlçelerdende Taleplerin Yoğun Olduğunu Belirtti.

Hertat Şirketler Grubu Bünyesinde Olan Hünkar Künefe & Katmer Darıca Şübesi Açılışında Tüm Vatandaşlarımızı Gazetemiz Aracılığıyla Açılışa Devet Ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.