Hospitalpark Darica Hastanesi’nden Samsunlulara “İlk Yardim” Eğitimi

Sağlık 05.11.2018 - 19:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2308+ kez okundu.
 

Hospitalpark Darica Hastanesi’nden Samsunlulara “İlk Yardim” Eğitimi

Sağlıkta Güvenle 21. Yılını tamamlayan Hospitalpark Darıca Hastanesi sağlık seminerlerine bir yenisini daha ekledi.
Sağlıkta Güvenle 21. Yılını tamamlayan Hospitalpark Darıca Hastanesi sağlık seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Hospitalpark Darıca Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bilgilendirme seminerlerinden bir tanesini daha Gebze Samsun İli Yakakent İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin isteği ile gerçekleştirdi. Gebze Samsunlular Derneği’nde verilen “İlk Yardım” konulu bilgilendirme seminerine halkın yoğun ilgisi vardı. Hospitalpark Hastanesi, Ayaktan Hasta Hizmetleri Sorumlusu Fatih Şimşek, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Burçin Kırtaş ve hemşireler tarafından verilen eğitimde Kurumsal İlişkiler Ekibi de gelen katılımcılara bilgilendirici broşürler dağıtıp sağlık hizmetlerinden bahsetti. SAĞLIKTA TERCİHLERİ HOSPİTALPARK OLDU! Hospitalpark Hastanesi Samsunlular Derneği ile sağlık protokolü imzaladı.    Hospitalpark Darıca Hastanesi yönetimi, başta karşılıklı prokolden dolayı Dernek yönetimine, sağlık konferansına katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür etti.
Sağlıkta Güvenle 21. Yılını tamamlayan Hospitalpark Darıca Hastanesi sağlık seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

Sağlıkta Güvenle 21. Yılını tamamlayan Hospitalpark Darıca Hastanesi sağlık seminerlerine bir yenisini daha ekledi.
Hospitalpark Darıca Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bilgilendirme seminerlerinden bir tanesini daha Gebze Samsun İli Yakakent İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin isteği ile gerçekleştirdi.
Gebze Samsunlular Derneği’nde verilen “İlk Yardım” konulu bilgilendirme seminerine halkın yoğun ilgisi vardı.

Hospitalpark Hastanesi, Ayaktan Hasta Hizmetleri Sorumlusu Fatih Şimşek, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Burçin Kırtaş ve hemşireler tarafından verilen eğitimde Kurumsal İlişkiler Ekibi de gelen katılımcılara bilgilendirici broşürler dağıtıp sağlık hizmetlerinden bahsetti.

SAĞLIKTA TERCİHLERİ HOSPİTALPARK OLDU!

Hospitalpark Hastanesi Samsunlular Derneği ile sağlık protokolü imzaladı. 
 

Hospitalpark Darıca Hastanesi yönetimi, başta karşılıklı prokolden dolayı Dernek yönetimine, sağlık konferansına katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.