Höbek: İstikrar için AK Parti ile devam

Siyaset 09.06.2018 - 13:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3182+ kez okundu.
 

Höbek: İstikrar için AK Parti ile devam

Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, Türkiye'nin 2002'den bu yana her alanda yaşadığı istikrara dikkat çekti
AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek'e Darıca'da sevgi seli. Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde büyük bir ilgi ve teveccühle karşılaştı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın de eşlik ettiği Dr. Hakan Höbek, programına ilçenin sevilen isimlerinden Selim Kaval’ı ziyaretle başladı. Hasta yatağında istirahat eden Selim Amca’yı ziyaret eden Dr. Hakan Höbek acil şifalar diledi. İSTİKRAR SÜRMELİ Hasta ziyaretinden sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, esnafı gezdi. AK Parti ile gelen ekonomik istikrarı anlatan Dr. Hakan Höbek, "Dünya son 15 yılda ciddi ekonomik krizler yaşarken, hepsi Türkiye'yi teğet geçti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile birlikte ekonomimiz, şoklara karşı dirençli hale geldi. Dış güçler son dönemde de dolar üzerinden Türkiye'ye vurmak istiyor. Ancak Allah şükürler olsun ki ekonomimiz çok sağlam ve istikrarlı. Bu istikrar, siyaset başta olmak üzere diğer alanlarda da var. Ve sürmesi için 24 Haziran'da AK Parti ile devam etmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı. EV EV GEZİYOR AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek'ın bir sonraki durağı Nene Hatun Mahallesi oldu. Burada ev ziyaretleri gerçekleştiren Dr. Hakan Höbek, vatandaşlarla sohbet etti, 24 Haziran için destek istedi. Emek Mahallesi'nde de Mustafa Akyürek e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Dr. Hakan Höbek, iftarını Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Erzurum Turnalı Köyü Derneği'nde yaptı. İftar sonrası aynı mahalledeki Deli İlyas Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Dr. Hakan Höbek, Darıca programını Nenehatun Mahallesi'ndeki ziyaretlerle sonlandırdı.    
Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, Türkiye'nin 2002'den bu yana her alanda yaşadığı istikrara dikkat çekti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek'e Darıca'da sevgi seli. Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde büyük bir ilgi ve teveccühle karşılaştı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın de eşlik ettiği Dr. Hakan Höbek, programına ilçenin sevilen isimlerinden Selim Kaval’ı ziyaretle başladı. Hasta yatağında istirahat eden Selim Amca’yı ziyaret eden Dr. Hakan Höbek acil şifalar diledi.

İSTİKRAR SÜRMELİ

Hasta ziyaretinden sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, esnafı gezdi. AK Parti ile gelen ekonomik istikrarı anlatan Dr. Hakan Höbek, "Dünya son 15 yılda ciddi ekonomik krizler yaşarken, hepsi Türkiye'yi teğet geçti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile birlikte ekonomimiz, şoklara karşı dirençli hale geldi. Dış güçler son dönemde de dolar üzerinden Türkiye'ye vurmak istiyor. Ancak Allah şükürler olsun ki ekonomimiz çok sağlam ve istikrarlı. Bu istikrar, siyaset başta olmak üzere diğer alanlarda da var. Ve sürmesi için 24 Haziran'da AK Parti ile devam etmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

EV EV GEZİYOR
AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek'ın bir sonraki durağı Nene Hatun Mahallesi oldu. Burada ev ziyaretleri gerçekleştiren Dr. Hakan Höbek, vatandaşlarla sohbet etti, 24 Haziran için destek istedi. Emek Mahallesi'nde de Mustafa Akyürek e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Dr. Hakan Höbek, iftarını Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Erzurum Turnalı Köyü Derneği'nde yaptı. İftar sonrası aynı mahalledeki Deli İlyas Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Dr. Hakan Höbek, Darıca programını Nenehatun Mahallesi'ndeki ziyaretlerle sonlandırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.