Herşey Daha Güzel Dilovası İçin!

Dilovası 17.09.2019 - 23:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1891+ kez okundu.
 

Herşey Daha Güzel Dilovası İçin!

Dilovası Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki mahalleleri cadde cadde, sokak sokak tarayarak görüntü kirliliğine neden olan her yere el atarak daha güzel bir Dilovası için çalışma başlattı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in göreve başlamasının ardından mahallelerde başlatılan ve eksikliklerin giderilmesi için yapılan taramalar Diliskelesi Mahallesi’nden devam ediyor. Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda her hafta ayrı bir mahalleye giren ekipler ana arterlerde ve sokaklarda eksik olan ve görüntü kirliliğine neden olan sorunların ortadan kaldırılması için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor.   “YENİ DİLOVASI” İÇİN ÇALIŞIYORUZ   Seçim sürecinde “Yeni Dilovası” söylemi ile çalışmalarını sürdüren Başkan Şayir, Dilovası’nın eski Dilovası olmayacağını artık herkesin yaşamaktan mutluluk duyacağı bir Dilovası’nı inşa edeceklerini söyleyerek “Göreve başladığımız günden bu yana özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte girdiğimiz tüm mahallelerimizde vatandaşımızın rahatsızlık duyduğu ve anında çözülebilecek sorunların ortadan kaldırılması için çalışıyoruz.   CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ. ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ   Başkan Şayir, Geçen günlerde Diliskelesi Mahallemizde Yapmış olduğumuz Halk meclisi toplantımızda, vatandaşımızın istek ve taleplerine göre anında çözülebilecek tüm çalışmalar yapılarak eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Bu hafta Diliskelesi Mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallemizde. Herşey daha güzel bir Dilovası için. Herşey çocuklarımızın geleceği için. Onlara daha güzel bir Dilovası’nı bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.”dedi. 
Dilovası Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki mahalleleri cadde cadde, sokak sokak tarayarak görüntü kirliliğine neden olan her yere el atarak daha güzel bir Dilovası için çalışma başlattı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in göreve başlamasının ardından mahallelerde başlatılan ve eksikliklerin giderilmesi için yapılan taramalar Diliskelesi Mahallesi’nden devam ediyor. Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda her hafta ayrı bir mahalleye giren ekipler ana arterlerde ve sokaklarda eksik olan ve görüntü kirliliğine neden olan sorunların ortadan kaldırılması için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor.

 

“YENİ DİLOVASI” İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Seçim sürecinde “Yeni Dilovası” söylemi ile çalışmalarını sürdüren Başkan Şayir, Dilovası’nın eski Dilovası olmayacağını artık herkesin yaşamaktan mutluluk duyacağı bir Dilovası’nı inşa edeceklerini söyleyerek “Göreve başladığımız günden bu yana özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte girdiğimiz tüm mahallelerimizde vatandaşımızın rahatsızlık duyduğu ve anında çözülebilecek sorunların ortadan kaldırılması için çalışıyoruz.

 

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ. ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ

 

Başkan Şayir, Geçen günlerde Diliskelesi Mahallemizde Yapmış olduğumuz Halk meclisi toplantımızda, vatandaşımızın istek ve taleplerine göre anında çözülebilecek tüm çalışmalar yapılarak eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Bu hafta Diliskelesi Mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallemizde. Herşey daha güzel bir Dilovası için. Herşey çocuklarımızın geleceği için. Onlara daha güzel bir Dilovası’nı bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.