HAYATİ GÜVEREN LİSTEDE

Çayırova 23.02.2019 - 01:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3449+ kez okundu.
 

HAYATİ GÜVEREN LİSTEDE

Hayati Güveren Cumhur İttifakı, Ak Parti Çayırova 14. Sıra Meclis üyesi adayı
Hayati Güveren Cumhur İttifakı, Ak Parti Çayırova 14. Sıra Meclis üyesi adayı Aslen Kars Sarıkamışlı olan Hayati Güveren Kars'lıların tanınmış ailelerinden sevilen isim uzun yıllardır Çayırova’da ikamet etmektedir.  Ak Parti Çayırovada iki dönem aktif olarak ilçe başkan yardımcılığı görevini sürdüren, Güveren ardından 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olarak seçildi  ancak sıralamaya giremeyen Güveren beş yıl boyunca partisinin iştişare kurul ve genel programlarında aktif olarak yer aldı.  Ardından 2019 seçimlerinde partisinin teveccühü ile tekrar 14. sıra meclis üyesi adayı olarak listede yer buldu.
Hayati Güveren Cumhur İttifakı, Ak Parti Çayırova 14. Sıra Meclis üyesi adayı

Hayati Güveren Cumhur İttifakı, Ak Parti Çayırova 14. Sıra Meclis üyesi adayı

Aslen Kars Sarıkamışlı olan Hayati Güveren Kars'lıların tanınmış ailelerinden sevilen isim uzun yıllardır Çayırova’da ikamet etmektedir.

 Ak Parti Çayırovada iki dönem aktif olarak ilçe başkan yardımcılığı görevini sürdüren, Güveren ardından 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olarak seçildi  ancak sıralamaya giremeyen Güveren beş yıl boyunca partisinin iştişare kurul ve genel programlarında aktif olarak yer aldı.

 Ardından 2019 seçimlerinde partisinin teveccühü ile tekrar 14. sıra meclis üyesi adayı olarak listede yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.