Hatem Soysal Haberleri Hatem Soysal Kimdir Hatem Soysal Gebze

Özel Haber 24.12.2020 - 00:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 5676+ kez okundu.
 

Hatem Soysal Haberleri Hatem Soysal Kimdir Hatem Soysal Gebze

Giresun Kamuoyunun yakından tanıdığı Hatem Soysal üç gün yoğun bakımda tedavi altına alındıktan sonra servise alındı. Hatem Soysal: akabinde Hastanede beş gün normal serviste tedavi gördükten sonra taburcu oldu.
GEBZENİN SESİ GAZETESİ ÖZEL HABER Kocaeli Dernekler Birliği Eski Başkanı Hatem Soysal'ın kanında pıhtılaşma  oluşmasından sonucu geçtiğimiz günlerde İzmit Medical Park hastanesinde tedavi altına alınmıştı.   Giresun Kamuoyunun yakından tanıdığı Hatem Soysal üç gün  yoğun bakımda tedavi altına alındıktan sonra servise alındı. Hatem Soysal: akabinde Hastanede beş gün normal serviste tedavi gördükten sonra taburcu oldu.   Hatem Sosyal ile yaptığımız telefon görüşmede; ''Doktorların uygun görmesi ile iki günlük ev istirahatinden sonra tekrar  Hastaneye yatacagını ve on günlük bir tedavi sürecinin olacağını söyledi''.   Hatem Soysal: ''Şuan da genel durumum iyi ancak tam olarak iyileşmek için doktorlarımızın bize uygun gördüğü  tedavi sürecini önce Allah'ın sonra Doktorlarımızın ve sevenlerimizin sayesinde atlatacağız".dedi. Hatem Soysal başkana Allah'tan acil şifalar dileriz
Giresun Kamuoyunun yakından tanıdığı Hatem Soysal üç gün yoğun bakımda tedavi altına alındıktan sonra servise alındı. Hatem Soysal: akabinde Hastanede beş gün normal serviste tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

GEBZENİN SESİ GAZETESİ ÖZEL HABER

Kocaeli Dernekler Birliği Eski Başkanı Hatem Soysal'ın kanında pıhtılaşma  oluşmasından sonucu geçtiğimiz günlerde İzmit Medical Park hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Giresun Kamuoyunun yakından tanıdığı Hatem Soysal üç gün  yoğun bakımda tedavi altına alındıktan sonra servise alındı. Hatem Soysal: akabinde Hastanede beş gün normal serviste tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

 

Hatem Sosyal ile yaptığımız telefon görüşmede; ''Doktorların uygun görmesi ile iki günlük ev istirahatinden sonra tekrar  Hastaneye yatacagını ve on günlük bir tedavi sürecinin olacağını söyledi''.

 

Hatem Soysal: ''Şuan da genel durumum iyi ancak tam olarak iyileşmek için doktorlarımızın bize uygun gördüğü  tedavi sürecini önce Allah'ın sonra Doktorlarımızın ve sevenlerimizin sayesinde atlatacağız".dedi.

Hatem Soysal başkana Allah'tan acil şifalar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.