Hastane korkusundan dağa kaçan adam kocaeli derince

Yaşam 27.01.2021 - 01:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2766+ kez okundu.
 

Hastane korkusundan dağa kaçan adam kocaeli derince

6 gündür kayıp olan adam dağ başında bulundu
Hastaneye yatırılacağı için kayıplara karıştığını öne süren Soner D., jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda aç ve susuz halde bulundu.   Derince ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi’nde yaşayan 32 yaşındaki Soner D., 20 Ocak'ta evini terk etti. Kendisinden haber alamayan yakınları ise durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, ihbar üzerine Soner D.’nin bulunması için arama çalışması başlattı. DAĞ BAŞINDA BULUNDU Soner D., kaybolduktan 6 gün sonra jandarma ekipleri tarafından Körfez ilçesi İlimtepe Mahallesi Erikli Tepe mevkiindeki dağlık alanda yorgun, susuz ve üşümüş bir halde bulundu. Jandarma ekiplerinin su ve yemek verdiği şahıs daha sonra Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   HASTANE KORKUSUYLA KAYIPLARA KARIŞTI   Tedavi altına alınan Soner D.’nin jandarma ekiplerine verdiği ifadesinde, kaybolduğu gün hastaneye yatırılacağından korktuğu için evden kaçtığını söylediği öğrenildi. Soner D.’nin tedavisinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.
6 gündür kayıp olan adam dağ başında bulundu

Hastaneye yatırılacağı için kayıplara karıştığını öne süren Soner D., jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda aç ve susuz halde bulundu.

 

Derince ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi’nde yaşayan 32 yaşındaki Soner D., 20 Ocak'ta evini terk etti.

Kendisinden haber alamayan yakınları ise durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, ihbar üzerine Soner D.’nin bulunması için arama çalışması başlattı.

DAĞ BAŞINDA BULUNDU

Soner D., kaybolduktan 6 gün sonra jandarma ekipleri tarafından Körfez ilçesi İlimtepe Mahallesi Erikli Tepe mevkiindeki dağlık alanda yorgun, susuz ve üşümüş bir halde bulundu.

Jandarma ekiplerinin su ve yemek verdiği şahıs daha sonra Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

HASTANE KORKUSUYLA KAYIPLARA KARIŞTI

 

Tedavi altına alınan Soner D.’nin jandarma ekiplerine verdiği ifadesinde, kaybolduğu gün hastaneye yatırılacağından korktuğu için evden kaçtığını söylediği öğrenildi.

Soner D.’nin tedavisinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.