Hasan Arabacı Kimdir Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Siyaset 04.02.2021 - 00:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2502+ kez okundu.
 

Hasan Arabacı Kimdir Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı Ercan Özan'ın sorularını yanıtladı
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı batıyakası tv'de Ercan Özan'ın sorularını yanıtlayarak gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.   Arabacı Süreçte yapılması gerekenleri her pazartesi günü genel başkanımız açıklamalar yaptı. Ulusal Medyada bizlere yer verilmediği için Pandemi ile ilgili sanki hiçbir söz ya da açıklama yapmıyormuşuz algısı var.   Esnaf yalnız bırakılmış durumda.   Dükkanlarını ve kepenklerini kapatan esnafımız var. ifadelerini kullandı.   Alevi Suni Lazı Çerkezi herkes tek çatı altında Gelecek Partisinde yer alıyoruz. İnsanların Gelecek Partisinde birleşme sebebi bu.   Kocaelide yapılan anketler de 30 oranında bir oy görünüyor. Ercan Özanın Kocaeli Gelecek Partisinin kalesi olur mu sorusuna Arabacı Serap Çakır Gebze halkının ve Kocaeli halkının güvenini almış bir isim ve Genel Merkezde görev almış bir isim.   Ömer Faruk Başaran Gebzenin yerlisi bunun bir etken olacağını görüyoruz ifadelerini kullandı.     Arabacı Genel Başkanımız bu ülkenin Başbakanlığını yapmış bir insan ve ulusal medya da söz hakkı tanınmıyor. Ahmet Davutoğlunun söylemlerini duymuyoruz diyen bir kitle de var maalesef bizler sosyal medya da elimizden geldiğince söylemeye çalışıyoruz dedi.
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı Ercan Özan'ın sorularını yanıtladı

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı batıyakası tv'de Ercan Özan'ın sorularını yanıtlayarak gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.

 

Arabacı Süreçte yapılması gerekenleri her pazartesi günü genel başkanımız açıklamalar yaptı. Ulusal Medyada bizlere yer verilmediği için Pandemi ile ilgili sanki hiçbir söz ya da açıklama yapmıyormuşuz algısı var.

 

Esnaf yalnız bırakılmış durumda.

 

Dükkanlarını ve kepenklerini kapatan esnafımız var. ifadelerini kullandı.

 

Alevi Suni Lazı Çerkezi herkes tek çatı altında Gelecek Partisinde yer alıyoruz. İnsanların Gelecek Partisinde birleşme sebebi bu.

 

Kocaelide yapılan anketler de 30 oranında bir oy görünüyor. Ercan Özanın Kocaeli Gelecek Partisinin kalesi olur mu sorusuna Arabacı Serap Çakır Gebze halkının ve Kocaeli halkının güvenini almış bir isim ve Genel Merkezde görev almış bir isim.

 

Ömer Faruk Başaran Gebzenin yerlisi bunun bir etken olacağını görüyoruz ifadelerini kullandı.

 

 

Arabacı Genel Başkanımız bu ülkenin Başbakanlığını yapmış bir insan ve ulusal medya da söz hakkı tanınmıyor. Ahmet Davutoğlunun söylemlerini duymuyoruz diyen bir kitle de var maalesef bizler sosyal medya da elimizden geldiğince söylemeye çalışıyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.