Hasan Arabacı Kimdir Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Siyaset 06.01.2021 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3017+ kez okundu.
 

Hasan Arabacı Kimdir Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, ‘’bir arkadaşımız işsizim, eşim çocuklarımı aldı gitti, elektrik ve doğalgaz kapalı, kira borcumu ödeyemiyorum intihar edeceğim’’ diyerek bizlerle iletişime geçti. Bizler İnsanlar ölmesin, İşsizliğe ve Çaresizliğe çare olalım diyorum.
Arabacı, Gebze’de İntihar edeceğini açıklayan ve bizlerle iletişime geçip ‘’ Gebze’de yaşıyorum 3 aydır işsizim ben aylardır kiralarımı veremedim evimde elektrik doğalgaz her şey kesik günlerdir. Bir şey yediğimiz yok bu sebepten eşim çocuklarımı da alıp gitti.     Günlerdir sokağa çıkamıyorum çünkü sokağa çıktığım an ev sahibi yolumu kesiyor ya kiralarımı ver ya da evimi boşalt diyor.     Gitmediğim çalmadığım kapı kalmadı artık dayanacak gücüm kalmadı bu yüzden hayatıma son vermeye karar verdim bunu yaşayan anlar Allah’ım affetsin.’’ İfadelerini kullandı.     Arabacı, ‘’Ben bu yazıyı paylaşıp, paylaşmamayı çok düşündüm. Bir kaç defa yazdığımı geri sildim. Böyle bir şeyi paylaştığım için de ayrıca özür dilerim. Gebze de 1 hafta içinde 2 intihar vakası yaşandı. Sebepleri nedir, neden intihar etmişler bilmiyoruz.     Rabbim affetsin inşallah. Bu intiharlar toplumsal olaylara ve etrafımızda yaşanan durumlara ilgisizlik kaldığımız dan bizim de ayıbımız. Bakın arkadaşlar tarafımıza ulaşan mesaj vardır. Bu arkadaşla görüşmeler yaptık ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.     İşin vahim olan tarafı (TABİKİ BU BİR İDDİA  ) belediyeye durumunu belirtmesine rağmen bir dönüş alamaması veya gerekli yerlere yönlendirmemesi, belediyeye 2 sefer gittiğini başkan yardımcıları ile de görüştüğünü belirtmektedir. Mail olarak da ulaştığını ve herhangi bir dönüş olmadığını kaymakamlığı gittiğini ve 200 TL verilerek gönderildiğini belirtmektedir’’ dedi.
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, ‘’bir arkadaşımız işsizim, eşim çocuklarımı aldı gitti, elektrik ve doğalgaz kapalı, kira borcumu ödeyemiyorum intihar edeceğim’’ diyerek bizlerle iletişime geçti. Bizler İnsanlar ölmesin, İşsizliğe ve Çaresizliğe çare olalım diyorum.

Arabacı, Gebze’de İntihar edeceğini açıklayan ve bizlerle iletişime geçip ‘’ Gebze’de yaşıyorum 3 aydır işsizim ben aylardır kiralarımı veremedim evimde elektrik doğalgaz her şey kesik günlerdir. Bir şey yediğimiz yok bu sebepten eşim çocuklarımı da alıp gitti.

 

 

Günlerdir sokağa çıkamıyorum çünkü sokağa çıktığım an ev sahibi yolumu kesiyor ya kiralarımı ver ya da evimi boşalt diyor.

 

 

Gitmediğim çalmadığım kapı kalmadı artık dayanacak gücüm kalmadı bu yüzden hayatıma son vermeye karar verdim bunu yaşayan anlar Allah’ım affetsin.’’ İfadelerini kullandı.

 

 

Arabacı, ‘’Ben bu yazıyı paylaşıp, paylaşmamayı çok düşündüm. Bir kaç defa yazdığımı geri sildim. Böyle bir şeyi paylaştığım için de ayrıca özür dilerim. Gebze de 1 hafta içinde 2 intihar vakası yaşandı. Sebepleri nedir, neden intihar etmişler bilmiyoruz.

 

 

Rabbim affetsin inşallah. Bu intiharlar toplumsal olaylara ve etrafımızda yaşanan durumlara ilgisizlik kaldığımız dan bizim de ayıbımız. Bakın arkadaşlar tarafımıza ulaşan mesaj vardır. Bu arkadaşla görüşmeler yaptık ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 

 

İşin vahim olan tarafı (TABİKİ BU BİR İDDİA  ) belediyeye durumunu belirtmesine rağmen bir dönüş alamaması veya gerekli yerlere yönlendirmemesi, belediyeye 2 sefer gittiğini başkan yardımcıları ile de görüştüğünü belirtmektedir. Mail olarak da ulaştığını ve herhangi bir dönüş olmadığını kaymakamlığı gittiğini ve 200 TL verilerek gönderildiğini belirtmektedir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.