Hasan Arabacı Kimdir Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Gebze 31.12.2020 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2465+ kez okundu.
 

Hasan Arabacı Kimdir Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Gelecek Partisi'nin Gebze İlçe Başkanlığına Atanan Hasan Arabacı Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten Kocaeli’de bir araya geldi.
Kurucu Başkan Müslüm Osmanoğlun'dan boşalan Koltuğa Genel merkez tarafından Gelecek Partisi'nin Gebze İlçe Başkanlığına Atanan Hasan Arabacı Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten Kocaeli’de bir araya geldi.   Gelecek Partisi Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten, Hasan Arabacı’ya başarı ve temenni dileklerinde bulunurken aynı zamanda Gebze’nin geleceği için el ele verip güzel yerlere emin adımlarla Gebze’yi umuda taşıyacaklarını ifade etti.     Arabacı, ‘’Marmara Bölge Koordinatörümüz Cuma İçten’e bölgemize geldikleri için teşekkür ediyorum. Gebze’miz için yoğun bir şekilde çalışıp başarının emin adımlarla atılacağını teşkilatımızı gün geçtikçe daha da ileri bir boyutta büyüyeceğini, Esnaf kardeşlerimizin, öğrenci kardeşlerimizin, İşçi ve Emekçi kardeşlerimizin sürekli yanında olduğunu ve aldıkları notları kendileri ile paylaştıklarını’’ ifade etti.  
Gelecek Partisi'nin Gebze İlçe Başkanlığına Atanan Hasan Arabacı Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten Kocaeli’de bir araya geldi.

Kurucu Başkan Müslüm Osmanoğlun'dan boşalan Koltuğa Genel merkez tarafından Gelecek Partisi'nin Gebze İlçe Başkanlığına Atanan Hasan Arabacı Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten Kocaeli’de bir araya geldi.

 

Gelecek Partisi Marmara Bölge Koordinatörü Cuma İçten, Hasan Arabacı’ya başarı ve temenni dileklerinde bulunurken aynı zamanda Gebze’nin geleceği için el ele verip güzel yerlere emin adımlarla Gebze’yi umuda taşıyacaklarını ifade etti.

 

 

Arabacı, ‘’Marmara Bölge Koordinatörümüz Cuma İçten’e bölgemize geldikleri için teşekkür ediyorum. Gebze’miz için yoğun bir şekilde çalışıp başarının emin adımlarla atılacağını teşkilatımızı gün geçtikçe daha da ileri bir boyutta büyüyeceğini, Esnaf kardeşlerimizin, öğrenci kardeşlerimizin, İşçi ve Emekçi kardeşlerimizin sürekli yanında olduğunu ve aldıkları notları kendileri ile paylaştıklarını’’ ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.