Hasan Arabacı Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Kimdir

Siyaset 24.12.2020 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1987+ kez okundu.
 

Hasan Arabacı Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Kimdir

Yapılacak olan 48 Saatlik Su kesintisinin hijyen sorunu doğuracağını unutmayalım!
Gelecek Partisi Gebze İlçe başkanı Hasan Arabacı yaptığı yazılı açıklamada: ''Yapılacak olan 48 Saatlik Su kesintisinin hijyen sorunu doğuracağını unutmayalım.   Temizlik-Maske-Mesafe' afişleri asılan Gebze’de bu 2 gün boyunca halkın temizliği nasıl sağlanacak? Ellerimizi en az 20 saniye yıkamamız gerekirken bu koşullarda önlemleri vatandaşa bırakmamak gerek Alınan herhangi bir tedbir var mıdır? Bilinmez Mahallelere su tedariğinin yapılması için tankerler gönderilecek mi? Vakalarda düşüş olmazken, temizliğin bu kadar önemli olduğu bir dönemde su kesintisi halk sağlığını etkileyecektir''. Dedi.
Yapılacak olan 48 Saatlik Su kesintisinin hijyen sorunu doğuracağını unutmayalım!

Gelecek Partisi Gebze İlçe başkanı Hasan Arabacı yaptığı yazılı açıklamada:

''Yapılacak olan 48 Saatlik Su kesintisinin hijyen sorunu doğuracağını unutmayalım.

 

Temizlik-Maske-Mesafe' afişleri asılan Gebze’de bu 2 gün boyunca halkın temizliği nasıl sağlanacak? Ellerimizi en az 20 saniye yıkamamız gerekirken bu koşullarda önlemleri vatandaşa bırakmamak gerek Alınan herhangi bir tedbir var mıdır? Bilinmez Mahallelere su tedariğinin yapılması için tankerler gönderilecek mi? Vakalarda düşüş olmazken, temizliğin bu kadar önemli olduğu bir dönemde su kesintisi halk sağlığını etkileyecektir''. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.