Harun Demirkaya İYİ Partiden Aday oldu...

Siyaset 26.04.2018 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2645+ kez okundu.
 

Harun Demirkaya İYİ Partiden Aday oldu...

GEBZE eski askerlik şubesi başkanı, halen İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Kocaeli bölgesinde ve Gebze bölgesinde  tanınan ve sevilen Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi  Giresun'lu Prof.Dr. Harun Demirkaya, İYİ Parti milletvekikliği adaylığı için öğretim üyeliğinden ayrıldı.   Harun Demirkaya daha önce DSP ve MHP'den Gebze belediye başkanlığına çıkmıştı...

GEBZE eski askerlik şubesi başkanı, halen İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Kocaeli bölgesinde ve Gebze bölgesinde  tanınan ve sevilen Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi  Giresun'lu Prof.Dr. Harun Demirkaya, İYİ Parti milletvekikliği adaylığı için öğretim üyeliğinden ayrıldı.

 

Harun Demirkaya daha önce DSP ve MHP'den Gebze belediye başkanlığına çıkmıştı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.