Hamza Şayir'den Dilovası halkına yeni mujdeler!

Dilovası 04.03.2021 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3370+ kez okundu.
 

Hamza Şayir'den Dilovası halkına yeni mujdeler!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gerçekleştirilen Mart ayı meclisi toplantısında
Beklenen müjdeleri verdi; Kapalı pazar alanı 5 Nisan’da, TOKİ Millet Bahçesi 12 Nisan’da ihaleye çıkıyor!  Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile gerçekleşti.  Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşti.    İHALELERİ YAPILACAK  Ankara ziyaretinde ayrıca belediyenin SGK ve vergi borçlarının takas yöntemi ile bitirilmesi konusunda çalışma başlattıklarını da belirten Başkan Şayir, Dilovası Kapalı Semt Pazarı’nın da 5 Nisan’da, Millet Bahçesi projesinin ise TOKİ tarafından 12 Nisan’da ihaleye çıkacağını söyledi.   Şayir; Kültür Bakanlığı ekiplerinin bir haftadır Tavşancıl evlerini incelediğini ve en kısa zamanda projelerin hazırlanarak, tarihi evlerin ilçeye kazandırılacağını ifade etti.  10 BİN TABLET DAĞITTIK  Açıklamalarına devam eden Başkan Şayir, “Diliskelesi Halı Saha Tesisimiz ve Tepecik Mesire alanımızın da çalışmalarında sona gelindi. İlerleyen aylarda hep birlikte açılışını yapacağız. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda ilçemizde ki Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin tamamına yaklaşık 10 bin tablet dağıtımını gerçekleştirdik.   Tabletlerimizin sağlanmasında bizlere destek olan Sanayi Bakanlığımıza, Büyükşehir Belediyemize, İlçe Kaymakamımıza, Makine OSB Başkanı ve yönetimi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.  KENT KONSEYİ ÇALIŞMASI BAŞLATILACAK  Şubat ayı meclis tutanaklarının kabul edilmesinin ardından gündem maddesinde yer alan Kent Konseyinin kurulması oy birliği ile kabul edilirken, SP’li meclis üyelerinin önergesi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personele tatil edilmesi ve yarım maaş ikramiye verilmesi maddesinin ilgili komisyona sevk edilmesi de oy birliği ile kabul edildi.   
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gerçekleştirilen Mart ayı meclisi toplantısında

Beklenen müjdeleri verdi; Kapalı pazar alanı 5 Nisan’da, TOKİ Millet Bahçesi 12 Nisan’da ihaleye çıkıyor! 

Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile gerçekleşti. 

Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşti. 

 

İHALELERİ YAPILACAK 

Ankara ziyaretinde ayrıca belediyenin SGK ve vergi borçlarının takas yöntemi ile bitirilmesi konusunda çalışma başlattıklarını da belirten Başkan Şayir, Dilovası Kapalı Semt Pazarı’nın da 5 Nisan’da, Millet Bahçesi projesinin ise TOKİ tarafından 12 Nisan’da ihaleye çıkacağını söyledi.  

Şayir; Kültür Bakanlığı ekiplerinin bir haftadır Tavşancıl evlerini incelediğini ve en kısa zamanda projelerin hazırlanarak, tarihi evlerin ilçeye kazandırılacağını ifade etti. 

10 BİN TABLET DAĞITTIK 

Açıklamalarına devam eden Başkan Şayir, “Diliskelesi Halı Saha Tesisimiz ve Tepecik Mesire alanımızın da çalışmalarında sona gelindi. İlerleyen aylarda hep birlikte açılışını yapacağız. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda ilçemizde ki Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin tamamına yaklaşık 10 bin tablet dağıtımını gerçekleştirdik.  

Tabletlerimizin sağlanmasında bizlere destek olan Sanayi Bakanlığımıza, Büyükşehir Belediyemize, İlçe Kaymakamımıza, Makine OSB Başkanı ve yönetimi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi. 

KENT KONSEYİ ÇALIŞMASI BAŞLATILACAK 

Şubat ayı meclis tutanaklarının kabul edilmesinin ardından gündem maddesinde yer alan Kent Konseyinin kurulması oy birliği ile kabul edilirken, SP’li meclis üyelerinin önergesi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personele tatil edilmesi ve yarım maaş ikramiye verilmesi maddesinin ilgili komisyona sevk edilmesi de oy birliği ile kabul edildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.