HAMZA ŞAYİR:BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Siyaset 14.02.2019 - 00:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2334+ kez okundu.
 

HAMZA ŞAYİR:BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, ilçe SKM tarafından mahallelerde açılan seçim irtibat bürolarını ziyaret edip, partililer ile bir araya geliyor
"Dilovası sevdası ile yola çıktık"     AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi belirlenen mahallelerde seçim irtibat bürolarını açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesi’nde bir seçim irtibat bürosu daha açıldı. AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir de açılışlarda teşkilatla bir araya geliyor ve seçim irtibat bürolarında partililere ziyaretlerini sürdürüyor.   BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ Önceki gün açılan Mimar Sinan Mahallesi’nde açılan seçim irtibat bürosunu ziyaret eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir partililer ile buluştu. Seçim irtibat bürosunda bulunan partililerle sohbet eden Şayir,  "Allah'ın izniyle sizlerin teveccühü ile 31 Mart'ta büyük bir zafere imza atacağız. Dilovası'nın en güzel hizmetleri alması için gece gündüz demeden çalışacağım. Kısa sürede çıktığımız bu yolda Dilovası'nda halkımızın bize gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumuza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.   DİLOVASI KAZANSIN İSTİYORUZ Konuşmasının devamında Şayir, “Biz her zaman Türkiye kazansın, Dilovası kazansın, halkımız kazansın diyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye sevdasıyla yola çıktı. Onun bu sevdası tüm AK kadroları sardı. Bizde Dilovası sevdası ile yola çıktık. Bundan sonra da el ele vereceğiz, gönül gönüle olacağız, sandıkta yine büyük Türkiye için, mutlu yanabilir bir Dilovası için birinci çıkacağız. Hemşerilerime güveniyorum” dedi.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, ilçe SKM tarafından mahallelerde açılan seçim irtibat bürolarını ziyaret edip, partililer ile bir araya geliyor

"Dilovası sevdası ile yola çıktık"

 

 

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi belirlenen mahallelerde seçim irtibat bürolarını açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesi’nde bir seçim irtibat bürosu daha açıldı. AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir de açılışlarda teşkilatla bir araya geliyor ve seçim irtibat bürolarında partililere ziyaretlerini sürdürüyor.

 

BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Önceki gün açılan Mimar Sinan Mahallesi’nde açılan seçim irtibat bürosunu ziyaret eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir partililer ile buluştu. Seçim irtibat bürosunda bulunan partililerle sohbet eden Şayir,  "Allah'ın izniyle sizlerin teveccühü ile 31 Mart'ta büyük bir zafere imza atacağız. Dilovası'nın en güzel hizmetleri alması için gece gündüz demeden çalışacağım. Kısa sürede çıktığımız bu yolda Dilovası'nda halkımızın bize gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumuza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

DİLOVASI KAZANSIN İSTİYORUZ

Konuşmasının devamında Şayir, “Biz her zaman Türkiye kazansın, Dilovası kazansın, halkımız kazansın diyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye sevdasıyla yola çıktı. Onun bu sevdası tüm AK kadroları sardı. Bizde Dilovası sevdası ile yola çıktık. Bundan sonra da el ele vereceğiz, gönül gönüle olacağız, sandıkta yine büyük Türkiye için, mutlu yanabilir bir Dilovası için birinci çıkacağız. Hemşerilerime güveniyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.