Hamza Başkan'dan Bayram Mesajı

Dilovası 23.05.2020 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2953+ kez okundu.
 

Hamza Başkan'dan Bayram Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Bayramların toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz özel günler olduğuna vurgu yapan Şayir, "mübarek Ramazan Bayramı’nın anlamına uygun bir şekilde hoşgörü içerisinde geçirilmesini diliyorum" dedi.  Alınan tedbirler kapsamında bu yıl Bayramı evlerimizde ailelerimizle geçirebileceğiz diyen Başkan Şayir mesajında şu ifadelere yer verdi; "Rahmet ve mağfiret ayı olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi, her türlü kırgınlıkları unutturması bakımından çok önemli bir fırsattır. Her ne kadar Covid-19 tedbirleri doğrultusunda uygulanan sokağa çıkma yasağından ötürü bayramımızı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da, kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri de el ele vererek geride bırakacağız. Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir. AYRIM YAPMAKSIZIN HALKIMIZIN YANINDA OLDUK Salgın nedeniyle ilçemizde de geçen yıllardan farklı bir Ramazan Ayı yaşandı. Bu yıl mahalle iftarlarımızı düzenleyemesek de, kurduğumuz iftar sofralarında buluşamasak da, yan yana olamasak da, gönül gönüle vererek ayrım yapmaksızın halkımızın yanında olduk ve ilçemizde ki tüm hanelere dağıttığımız erzak kolisi, patates ve soğan dağıtımı ile Ramazan Ayının maneviyatını doyasıya yaşadık. Bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle; başta salgınla mücadelede büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımız olmak üzere, Dilovalı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz özel günler olduğuna vurgu yapan Şayir, "mübarek Ramazan Bayramı’nın anlamına uygun bir şekilde hoşgörü içerisinde geçirilmesini diliyorum" dedi.

 Alınan tedbirler kapsamında bu yıl Bayramı evlerimizde ailelerimizle geçirebileceğiz diyen Başkan Şayir mesajında şu ifadelere yer verdi; "Rahmet ve mağfiret ayı olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi, her türlü kırgınlıkları unutturması bakımından çok önemli bir fırsattır. Her ne kadar Covid-19 tedbirleri doğrultusunda uygulanan sokağa çıkma yasağından ötürü bayramımızı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da, kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri de el ele vererek geride bırakacağız. Ramazan Bayramı'nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

AYRIM YAPMAKSIZIN HALKIMIZIN YANINDA OLDUK

Salgın nedeniyle ilçemizde de geçen yıllardan farklı bir Ramazan Ayı yaşandı. Bu yıl mahalle iftarlarımızı düzenleyemesek de, kurduğumuz iftar sofralarında buluşamasak da, yan yana olamasak da, gönül gönüle vererek ayrım yapmaksızın halkımızın yanında olduk ve ilçemizde ki tüm hanelere dağıttığımız erzak kolisi, patates ve soğan dağıtımı ile Ramazan Ayının maneviyatını doyasıya yaşadık. Bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu vesileyle; başta salgınla mücadelede büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımız olmak üzere, Dilovalı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.