Hamdi Bayram:''Adalet Nerde''?

Gündem 20.04.2020 - 20:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2624+ kez okundu.
 

Hamdi Bayram:''Adalet Nerde''?

İnfaz yasasının yürürlüğüe girmesiyle yaklaşık olarak 90 bin civarında hükümlü özgürlüğüne kavuştu, yada kavuşmak üzere. Bilindiği üzre İnfaz yasasından çok Alaettin Çakıcı'nın af kapsamında normal hayata dönmesi gündemde daha fazla yer almıştı. Böyle bir durumda bir diğer beklentide KANDIRA Ftipi cezaevinde yatan Kürşat Yılmaz içinde bekleniyordu ancak kamayunda bilinen şuçlarından aklanmış olan kürşat yılmazın neden hala serbest bırakılmadığı akılarda soru işareti doğurudu. Öte yandan büyük bir kitle tarafından özgürlüğüne kavuşması için sosyal medya üzerinde de büyük bir kampanya ve destek yürütülmekte. Bu desteklerden biride Kocaeli Giresun Keşaplılar Dernek başkanı Hamdı Bayram dan geldi. Hamdi Bayram kendi sosyal hesabında yaptığı yazılı açıklamada ADALET NERDE ? Diye sordu. İşte Opaylaşım:   ADALET NEREDE....! Vatan hainliği tescillenmiş fetö terör örgütünün getirdiği kirli teklifleri elinin tersi ile iterek vatana ihanet içinde olanlar ile birlik olmadığı için çeşitli düzmece dosyalar ile 16 Yıl önce tutuklama emri verilen Giresunun yiğit evladı kıymetli büyüğümüz sayın YAKUP KÜRŞAT YILMAZ ceza evine koyulmuş ve uzun yıllar fetocu hakim ve savcılar tarafından cezaevinde tutulmuştur. Devletin içine sızmış terör örgütünün vatan sevdalısı kim var ise intikam peşine düştüğü o süreçte kıymetli hemşerimiz sayın KÜRŞAT YILMAZ da kumpasa düşürülerek cezaevine koyulmuştur. Kıymetli hemşerimizin kendi ifadesindede ( fetöcü terör örgütününün kirli emellerine alet olmadığım için bugün cezaecindeyim, vatana ihanet projesi içersinde yer almayıp cezaevinde olmayı kendime şeref sayarım ) demiştir. Böyle bir yiğit adamın halen cezaevinde tutulmasına anlam veremiyorum. Vatan hainlerine boyun eğmemek onlar ile çalışmamak örgütleri deşifre etmek bu ülkede suçmu sayılmaktadır. Hafızalarımızı yoklarsak ülkemizde geçmiş yıllarda binlerce vatan hainleri bile af edilmiştir. Sayın KÜRŞAT YILMAZ beyin tahliye edilmemesi vatansever olmasımıdır. Geçmiş tarihlerde Mhp genel başkanı sayın DEVLET BAHÇELİ bey bu konular ile ilgili açıklaması vardır vatansever değerli arkadaşlarımız sayın ALAATTİN ÇAKICI ve sayın KÜRŞAT YILMAZ ceza evlerinden çıkartılmalıdır demiştir ve uzun zaman gündem olmuştur. Söz konusu kişilerden sayın ALAATTİN ÇAKICI bey cezaevinden çıkartılmış iyide olmuştur. Lakin kıymetli hemşerimiz sayın KÜRŞAT YILMAZ halen içerde tutuklu bulunmaktadır. Bu hemşerimizin suçu Giresunlu olmakmıdır. Demem odurki...! Güzel ülkemizdeki bütün giresunlu sivil toplum teşkilatlarını hemşerimize sahip çıkmaya davet ediyorum. KÜRŞAT YILMAZ sahipsiz değildir sosyal medya hesaplarından TAHLİYE İSTİYORUZ diyerek paylaşım yapmalarını rica ediyorum. ADALET HERKESE EŞİT OLMALIDIR Hamdi Bayram

İnfaz yasasının yürürlüğüe girmesiyle yaklaşık olarak 90 bin civarında hükümlü özgürlüğüne kavuştu, yada kavuşmak üzere.

Bilindiği üzre İnfaz yasasından çok Alaettin Çakıcı'nın af kapsamında normal hayata dönmesi gündemde daha fazla yer almıştı.

Böyle bir durumda bir diğer beklentide KANDIRA Ftipi cezaevinde yatan Kürşat Yılmaz içinde bekleniyordu ancak kamayunda bilinen şuçlarından aklanmış olan kürşat yılmazın neden hala serbest bırakılmadığı akılarda soru işareti doğurudu.

Öte yandan büyük bir kitle tarafından özgürlüğüne kavuşması için sosyal medya üzerinde de büyük bir kampanya ve destek yürütülmekte.

Bu desteklerden biride Kocaeli Giresun Keşaplılar Dernek başkanı Hamdı Bayram dan geldi.

Hamdi Bayram kendi sosyal hesabında yaptığı yazılı açıklamada ADALET NERDE ? Diye sordu.

İşte Opaylaşım:

 

ADALET NEREDE....!
Vatan hainliği tescillenmiş fetö terör örgütünün getirdiği kirli teklifleri elinin tersi ile iterek vatana ihanet içinde olanlar ile birlik olmadığı için çeşitli düzmece dosyalar ile 16 Yıl önce tutuklama emri verilen Giresunun yiğit evladı kıymetli büyüğümüz sayın YAKUP KÜRŞAT YILMAZ ceza evine koyulmuş ve uzun yıllar fetocu hakim ve savcılar tarafından cezaevinde tutulmuştur.

Devletin içine sızmış terör örgütünün vatan sevdalısı kim var ise intikam peşine düştüğü o süreçte kıymetli hemşerimiz sayın KÜRŞAT YILMAZ da kumpasa düşürülerek cezaevine koyulmuştur.

Kıymetli hemşerimizin kendi ifadesindede ( fetöcü terör örgütününün kirli emellerine alet olmadığım için bugün cezaecindeyim, vatana ihanet projesi içersinde yer almayıp cezaevinde olmayı kendime şeref sayarım ) demiştir.

Böyle bir yiğit adamın halen cezaevinde tutulmasına anlam veremiyorum.

Vatan hainlerine boyun eğmemek onlar ile çalışmamak örgütleri deşifre etmek bu ülkede suçmu sayılmaktadır.

Hafızalarımızı yoklarsak ülkemizde geçmiş yıllarda binlerce vatan hainleri bile af edilmiştir.

Sayın KÜRŞAT YILMAZ beyin tahliye edilmemesi vatansever olmasımıdır.

Geçmiş tarihlerde Mhp genel başkanı sayın DEVLET BAHÇELİ bey bu konular ile ilgili açıklaması vardır vatansever değerli arkadaşlarımız sayın ALAATTİN ÇAKICI ve sayın KÜRŞAT YILMAZ ceza evlerinden çıkartılmalıdır demiştir ve uzun zaman gündem olmuştur.

Söz konusu kişilerden sayın ALAATTİN ÇAKICI bey cezaevinden çıkartılmış iyide olmuştur.

Lakin kıymetli hemşerimiz sayın KÜRŞAT YILMAZ halen içerde tutuklu bulunmaktadır.

Bu hemşerimizin suçu Giresunlu olmakmıdır.

Demem odurki...!
Güzel ülkemizdeki bütün giresunlu sivil toplum teşkilatlarını hemşerimize sahip çıkmaya davet ediyorum.

KÜRŞAT YILMAZ sahipsiz değildir sosyal medya hesaplarından TAHLİYE İSTİYORUZ diyerek paylaşım yapmalarını rica ediyorum.
ADALET HERKESE EŞİT OLMALIDIR

Hamdi Bayram

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.