HALUK LEVEN’TEN GEBZELİLERE ÇAĞRI

Yaşam 09.09.2020 - 14:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3057+ kez okundu.
 

HALUK LEVEN’TEN GEBZELİLERE ÇAĞRI

BULMAK İÇİN YARDIM EDİN
Ünlü Rock Sanatcısı Haluk Levent Gönüllülerden oluşan Ahbap derneği ile binlerce yardıma ihtiyaç duyan insana yardım ederek,tüm Türkiye'nin takdirini ve sevgisini kazanarak pekiştirdi. Haluk Levent 'in Gebze'de bulunan takipcilerinden Hatice Nur Bölükbaş Haluk Levent'ten yardım istedi Haluk abi, kebire ablamız 23 yıl boyunca kocasından şiddet gördü en son 20’den fazla yerinden bıçaklandı. 4 çocuğuyla birlikte kocasından kaçıp Gebze’ye yerleşti fakat ne kirasını ödeyebiliyor ne de evinde eşyası var.   Ünlü sanatcı'da takipcisinin çağrısı üzerine GEBZE'de bulunan AHBAP Üyelerine haydi Gebze ahbap! Ablamızı bulalım!Ne gerekiyorsa yapalım! Haydi canlarım! diyerek  yardım istedi  
BULMAK İÇİN YARDIM EDİN

Ünlü Rock Sanatcısı Haluk Levent Gönüllülerden oluşan Ahbap derneği ile binlerce yardıma ihtiyaç duyan insana yardım ederek,tüm Türkiye'nin takdirini ve sevgisini kazanarak pekiştirdi.

Haluk Levent 'in Gebze'de bulunan takipcilerinden Hatice Nur Bölükbaş Haluk Levent'ten yardım istedi

Haluk abi, kebire ablamız 23 yıl boyunca kocasından şiddet gördü en son 20’den fazla yerinden bıçaklandı. 4 çocuğuyla birlikte kocasından kaçıp Gebze’ye yerleşti fakat ne kirasını ödeyebiliyor ne de evinde eşyası var.

 

Ünlü sanatcı'da takipcisinin çağrısı üzerine GEBZE'de bulunan AHBAP Üyelerine haydi Gebze ahbap! Ablamızı bulalım!Ne gerekiyorsa yapalım! Haydi canlarım! diyerek  yardım istedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.