Halkın “Sözcü”Sü Değil Batılın Gözcüsü

Çayırova 03.01.2021 - 00:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2220+ kez okundu.
 

Halkın “Sözcü”Sü Değil Batılın Gözcüsü

Fethin Sembolü Ayasofya
   Kendisini Türk halkının sözcüsü olarak tanıtan Sözcü gazetesinin 2021 yılının ilk manşetinde 2020 yılının felaketleri listesine Ayasofya’nın müze olmaktan çıkartılıp yeniden özüne döndürülerek cami olarak ibadete açılmasını da bir felaket haberi sayıp manşetine taşımıştır. Evet Ayasofya bir felakettir bin seneyi aşkın İlahi kelimetullahın sancaktarlığını şanla, şerefle tarihe altın harflerle yazılan kahramanlıklarıyla yapmış Aziz Türk Milletinin İstanbul’u fethiyle batılın, küfrün başına gelen bir felakettir.   Biz müslüman Türk halkı için ise Ayasofya fethin simgesi, Allah’ın “Hak geldi batıl zail oldu” ayeti, en kutlu nebi, uğruna bin can feda sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın(S.A.V) “ Konstantiniye elbet bir gün fetholacaktır onu fetheden komutan ne güzel komutan onu fetheden asker ne güzel askerdir” hadisinin kutlu müjdesidir.     Bu halk için Ayasofya İstanbul demektir, bu halk için İstanbul doksan yaşında Hz. Peygamberin müjdesine nail olmak için İstanbul önlerine gelen ve burada şehid düşüp asırlardır maneviyatıyla tüm anadoluyu şereflendiren Hz. Eyüp El Ensari hazretleri demektir.     Ayasofya demek Hz. Eyüp El Ensari hazretlerinden fethin kutlu mirasını alan Fatih Sultan Mehmet Hanın denizi yakan, Haliç’e zincir vuran, binlerce yıldır aşılmaz surların ardındaki Bizans’ı kuşatarak “Ya ben İstanbul’u alırım yada İstanbul beni” diyerek yirmi bir yaşında İstanbul’u fethederek Hakkı batıla galebe çalmasıdır.     Bu halk için Ayasofya’nın kliseden camiye çevrilmesi demek Mekke’nin fethiyle Kabe’nin içindeki putların kırılması, Allah’ın mukaddes arşında çanın değil Ezanı Muhammedinin yankılanması adetullah gereği her şeyin aslına rücu etmesi demektir.      Çayırova Yeniden Refah Partisi AR-GE Birim Başkanı: Ertuğrul Iğdır
Fethin Sembolü Ayasofya

   Kendisini Türk halkının sözcüsü olarak tanıtan Sözcü gazetesinin 2021 yılının ilk manşetinde 2020 yılının felaketleri listesine Ayasofya’nın müze olmaktan çıkartılıp yeniden özüne döndürülerek cami olarak ibadete açılmasını da bir felaket haberi sayıp manşetine taşımıştır.

Evet Ayasofya bir felakettir bin seneyi aşkın İlahi kelimetullahın sancaktarlığını şanla, şerefle tarihe altın harflerle yazılan kahramanlıklarıyla yapmış Aziz Türk Milletinin İstanbul’u fethiyle batılın, küfrün başına gelen bir felakettir.

 

Biz müslüman Türk halkı için ise Ayasofya fethin simgesi, Allah’ın “Hak geldi batıl zail oldu” ayeti, en kutlu nebi, uğruna bin can feda sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın(S.A.V) “ Konstantiniye elbet bir gün fetholacaktır onu fetheden komutan ne güzel komutan onu fetheden asker ne güzel askerdir” hadisinin kutlu müjdesidir.

 

 

Bu halk için Ayasofya İstanbul demektir, bu halk için İstanbul doksan yaşında Hz. Peygamberin müjdesine nail olmak için İstanbul önlerine gelen ve burada şehid düşüp asırlardır maneviyatıyla tüm anadoluyu şereflendiren Hz. Eyüp El Ensari hazretleri demektir.

 

 

Ayasofya demek Hz. Eyüp El Ensari hazretlerinden fethin kutlu mirasını alan Fatih Sultan Mehmet Hanın denizi yakan, Haliç’e zincir vuran, binlerce yıldır aşılmaz surların ardındaki Bizans’ı kuşatarak “Ya ben İstanbul’u alırım yada İstanbul beni” diyerek yirmi bir yaşında İstanbul’u fethederek Hakkı batıla galebe çalmasıdır.

 

 

Bu halk için Ayasofya’nın kliseden camiye çevrilmesi demek Mekke’nin fethiyle Kabe’nin içindeki putların kırılması, Allah’ın mukaddes arşında çanın değil Ezanı Muhammedinin yankılanması adetullah gereği her şeyin aslına rücu etmesi demektir.

 

 

 Çayırova Yeniden Refah Partisi

AR-GE Birim Başkanı: Ertuğrul Iğdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.