“Halkımızın Sevgisi Bize Güç Veriyor”

Siyaset 17.05.2018 - 14:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2067+ kez okundu.
 

“Halkımızın Sevgisi Bize Güç Veriyor”

Tüysüzler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, "Halkımızın teveccühü ve sevgisi motivasyonumuzu arttırıyor" dedi
“Halkımızın Sevgisi Bize Güç Veriyor” AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibinde 24 Haziran seferberliği devam ediyor. Gerçekleştirdikleri çalışmalarla İzmit'i karış karış gezen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla adeta çalmadık kapı bırakmayan AK Partili kadınlar Tüysüzler Mahallesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Tüysüzler Mahallesi Kadın Kolları Mahalle Başkanı ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Yazıcı, burada mahallede ki çalışmalarla ilgi görüş alışverişinde bulundu ve mahalle yönetiminin görüşlerini dinledi. “ENERJİMİZ YÜKSEK” İlçe kadın kolları yöneticilerinin eşlik ettiği ziyaretlerde, hasta, yaşlı ve ev ziyaretlerinde bulunan Betül Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Gece gündüz çalışmak bizleri yormuyor, bize güç veriyor. Saha da yaptığımız çalışmalarımızda halkımızda gördüğümüz teveccüh ile motivasyonumuz ve enerjimizi yükselterek, teşkilatımızın her kademesiyle, tüm İzmitli vatandaşlarımızın gönlüne dokunuyoruz" dedi.  
Tüysüzler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, "Halkımızın teveccühü ve sevgisi motivasyonumuzu arttırıyor" dedi

“Halkımızın Sevgisi Bize Güç Veriyor”

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibinde 24 Haziran seferberliği devam ediyor. Gerçekleştirdikleri çalışmalarla İzmit'i karış karış gezen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla adeta çalmadık kapı bırakmayan AK Partili kadınlar Tüysüzler Mahallesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Tüysüzler Mahallesi Kadın Kolları Mahalle Başkanı ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Yazıcı, burada mahallede ki çalışmalarla ilgi görüş alışverişinde bulundu ve mahalle yönetiminin görüşlerini dinledi.

“ENERJİMİZ YÜKSEK”
İlçe kadın kolları yöneticilerinin eşlik ettiği ziyaretlerde, hasta, yaşlı ve ev ziyaretlerinde bulunan Betül Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Gece gündüz çalışmak bizleri yormuyor, bize güç veriyor. Saha da yaptığımız çalışmalarımızda halkımızda gördüğümüz teveccüh ile motivasyonumuz ve enerjimizi yükselterek, teşkilatımızın her kademesiyle, tüm İzmitli vatandaşlarımızın gönlüne dokunuyoruz" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.