Halk Buluşmaları İptal Edildi

Gündem 16.03.2020 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2141+ kez okundu.
 

Halk Buluşmaları İptal Edildi

Gebzelilere hizmet etme anlayışıyla sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün her çarşamba Gebzeli hemşeriyle bir araya geldiği Halk Bulaşmaları yaşanan virüs salgını nedeni ile iptal edildi. Gebze Belediye Başkankığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle:  "BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN HER HAFTA ÇARŞAMBA GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ "HALK BULUŞMASI" TOPLANTILARI CORONA VİRÜS SALGIN RİSKİ ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA, DAHA SONRADAN PAYLAŞILACAK BİR TARİHE KADAR İPTAL EDİLMİŞTİR. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR."  

Gebzelilere hizmet etme anlayışıyla sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün her çarşamba Gebzeli hemşeriyle bir araya geldiği Halk Bulaşmaları yaşanan virüs salgını nedeni ile iptal edildi. Gebze Belediye Başkankığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle: 
"
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'ÜN HER HAFTA ÇARŞAMBA GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ "HALK BULUŞMASI" TOPLANTILARI CORONA VİRÜS SALGIN RİSKİ ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA, DAHA SONRADAN PAYLAŞILACAK BİR TARİHE KADAR İPTAL EDİLMİŞTİR. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.