Halil Beşer Ödüllere doymuyor!

Sağlık 06.02.2021 - 16:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3384+ kez okundu.
 

Halil Beşer Ödüllere doymuyor!

Halil Beşer Ödüllere doymuyor!
Gebze ilçe sağlık müdürlüğünde basın sorumlusu olarak görevini başarı ile sürdüren Halil Beşeri Gebze kaymakamı Musta Güler'de ödüllendirerek başarı belgesi takdim etti.   HALİL BEŞER'E BİR ÖDÜLDE GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER'DEN   Gebze ilçe sağlık müdürlüğünde basın sorumlusu Halil BEŞER sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;   ''Pandemi döneminde Gebze’mizde yaptığımız naçizane çalışmalarımızdan dolayı Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa GÜLER’in teveccühü ile tarafımıza Başarı Belgesi takdim edilmiştir.  Sayın Kaymakamımıza bizleri onurlandırdığı için teşekkür eder , saygılarımızı sunarız.   Pandemi döneminde Gebze’mizde yaptığımız naçizane çalışmalarımızdan dolayı Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa GÜLER’in teveccühü ile tarafımıza Başarı Belgesi takdim edilmiştir.  Sayın Kaymakamımıza bizleri onurlandırdığı için teşekkür eder , saygılarımızı sunarız''.dedi
Halil Beşer Ödüllere doymuyor!

Gebze ilçe sağlık müdürlüğünde basın sorumlusu olarak görevini başarı ile sürdüren Halil Beşeri Gebze kaymakamı Musta Güler'de ödüllendirerek başarı belgesi takdim etti.

 

HALİL BEŞER'E BİR ÖDÜLDE GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER'DEN

 

Gebze ilçe sağlık müdürlüğünde basın sorumlusu Halil BEŞER sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

 

''Pandemi döneminde Gebze’mizde yaptığımız naçizane çalışmalarımızdan dolayı Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa GÜLER’in teveccühü ile tarafımıza Başarı Belgesi takdim edilmiştir. 


Sayın Kaymakamımıza bizleri onurlandırdığı için teşekkür eder , saygılarımızı sunarız.

 

Pandemi döneminde Gebze’mizde yaptığımız naçizane çalışmalarımızdan dolayı Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa GÜLER’in teveccühü ile tarafımıza Başarı Belgesi takdim edilmiştir. 


Sayın Kaymakamımıza bizleri onurlandırdığı için teşekkür eder , saygılarımızı sunarız''.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.