Hakkarili Gizem Gururlandırdı

41 Spor 12.10.2019 - 14:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2021+ kez okundu.
 

Hakkarili Gizem Gururlandırdı

Özel harekat polisi tarafından yeteneği fark edilen 12 yaşındaki Gizem Nur Tatlı, geçen yıl üçüncü olduğu Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonası'nda bu sene altın madalya kazandı.
Hakkari Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olan Muaythai Milli Takımı antrenörlerinden Ünal Aşık tarafından yeteneği fark edildikten sonra Polisgücü Spor Kulübü bünyesine alınan Gizem Nur Tatlı, kısa süre içinde önemli başarılar elde etti.   BİR YILINI BAŞARILARLA DOLDURDU Milli sporcu, geçen yıl Mersin'de düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonası'nda birincilik, Çanakkale ve 15 Temmuz Destanı Şehitleri Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda ikincilik, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleştirilen Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonası'nda üçüncülük ve Uluslararası Antalya Açık Kupası'nda da birincilik kazandı. "HAKKARİ'DE YÜZLERCE GİZEM VAR" Herkese örnek olabilecek bir başarı yakalandığını vurgulayan Aşık, şunları kaydetti: "Henüz 12 yaşında olmasına rağmen Hakkarimize dünya şampiyonluğunu, altın madalyayı getirdi. Umarım diğer öğrencilerimize, evlatlarımıza bir ışık ve umut olur. Diğer antrenörlerimizle durmadan sabah akşam çalışarak buradaki yetenekleri bulup, onları altın madalya yolunda koşturmaya devam edeceğiz. Eğer inanırsak, içten ve samimi çalışırsak, Hakkari'de yüzlerce Gizem Nur Tatlı var. Özellikle bize büyük desteği olan başta Sayın Valimize, Özel Harekat Şube Müdürümüze, Emniyet Müdürümüze, Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim müdürlüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah devletimize zeval vermesin."
Özel harekat polisi tarafından yeteneği fark edilen 12 yaşındaki Gizem Nur Tatlı, geçen yıl üçüncü olduğu Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonası'nda bu sene altın madalya kazandı.

Hakkari Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olan Muaythai Milli Takımı antrenörlerinden Ünal Aşık tarafından yeteneği fark edildikten sonra Polisgücü Spor Kulübü bünyesine alınan Gizem Nur Tatlı, kısa süre içinde önemli başarılar elde etti.

 

BİR YILINI BAŞARILARLA DOLDURDU

Milli sporcu, geçen yıl Mersin'de düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonası'nda birincilik, Çanakkale ve 15 Temmuz Destanı Şehitleri Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda ikincilik, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleştirilen Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonası'nda üçüncülük ve Uluslararası Antalya Açık Kupası'nda da birincilik kazandı.

"HAKKARİ'DE YÜZLERCE GİZEM VAR"

Herkese örnek olabilecek bir başarı yakalandığını vurgulayan Aşık, şunları kaydetti:

"Henüz 12 yaşında olmasına rağmen Hakkarimize dünya şampiyonluğunu, altın madalyayı getirdi. Umarım diğer öğrencilerimize, evlatlarımıza bir ışık ve umut olur. Diğer antrenörlerimizle durmadan sabah akşam çalışarak buradaki yetenekleri bulup, onları altın madalya yolunda koşturmaya devam edeceğiz. Eğer inanırsak, içten ve samimi çalışırsak, Hakkari'de yüzlerce Gizem Nur Tatlı var. Özellikle bize büyük desteği olan başta Sayın Valimize, Özel Harekat Şube Müdürümüze, Emniyet Müdürümüze, Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim müdürlüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah devletimize zeval vermesin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.