GTÜ COVİD-19 İLE MÜCADELE KAPSAMINDA HAREKETE GEÇTİ.

Sağlık 26.03.2020 - 15:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2583+ kez okundu.
 

GTÜ COVİD-19 İLE MÜCADELE KAPSAMINDA HAREKETE GEÇTİ.

GTÜ Covid-19 ile Mücadele Kapsamında Harekete Geçti
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), COVID-19 ile mücadele için önemli kurum ve kuruluşlarla iş birliktelikleri geliştirerek bu alandaki faaliyetlerine hız verdi. Pandemik hastalıkla mücadele kapsamında sanayiciler, KOBİ ve girişimci firmalar ile diğer akademik kurum ve kuruluşlar ile iş birliği içerisinde harekete geçen GTÜ, başta Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji Enstitüleri ile Temel Bilimler Fakültesi olmak üzere, tüm altyapısı ve akademik bilgi birikimi ile sürece destek veriyor. Bu kapsamda, Sentromer DNA Teknoloji Ltd. Şti ve A1 Life Sciences firması ile bir konsorsiyum oluşturuldu.     Konsorsiyumdan yapılan açıklamada çalışmaların hızla yürütüldüğü kaydedilerek, “Tüm personelimize bu konudaki desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilir, ivedilikle çözüme ulaşabilmeyi dileriz.” açıklaması yapıldı.
GTÜ Covid-19 ile Mücadele Kapsamında Harekete Geçti

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), COVID-19 ile mücadele için önemli kurum ve kuruluşlarla iş birliktelikleri geliştirerek bu alandaki faaliyetlerine hız verdi. Pandemik hastalıkla mücadele kapsamında sanayiciler, KOBİ ve girişimci firmalar ile diğer akademik kurum ve kuruluşlar ile iş birliği içerisinde harekete geçen GTÜ, başta Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji Enstitüleri ile Temel Bilimler Fakültesi olmak üzere, tüm altyapısı ve akademik bilgi birikimi ile sürece destek veriyor. Bu kapsamda, Sentromer DNA Teknoloji Ltd. Şti ve A1 Life Sciences firması ile bir konsorsiyum oluşturuldu.

 

 

Konsorsiyumdan yapılan açıklamada çalışmaların hızla yürütüldüğü kaydedilerek, “Tüm personelimize bu konudaki desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilir, ivedilikle çözüme ulaşabilmeyi dileriz.” açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.