GTO Ve Kocaeli Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü İş Birliğinde 8 Mart Programı Gerçekleştirilecek.

Gündem 04.03.2021 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3221+ kez okundu.
 

GTO Ve Kocaeli Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü İş Birliğinde 8 Mart Programı Gerçekleştirilecek.

Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “İş Dünyasında Fark Yaratan Kadınlar” konulu kapsamlı bir seminer gerçekleştirilecek.
Bu yıl pandemi nedeniyle zoom üzerinden düzenlenecek olan programda 5 başarılı iş kadını yer alıyor. Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde; 360+ Medya interaktif kurucusu ve aynı zamanda W-Tec Teknolojide Kadın Derneği Kurucusu Zehra Öney Feedback&Beyond Kurucu Ortağı Ceyla Durgun Akdağ Vodafone Yetenek Stratejisi ve Gelişimi Direktörü Sevil Kayaş Yılmaz ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, aynı zamanda İstanbul Blockchaim Women Derneği Kurucu Üyesi Prof. Dr. Fatma Ulucan Özkul başarı hikayelerini katılımcılarla paylaşacak. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “İş hayatında büyük başarılara imza atan kadınlarımız var, hepsini gönülden takdir ediyoruz ve daima yanlarındayız. Geçtiğimiz yıllarda hep birlikte salonlara sığamadığımız programımızı, bu yıl pandemi nedeniyle zoom üzerinden gerçekleştirmek durumundayız. Herkesi çok değerli konuşmacıların yer alacağı seminerimize bekliyoruz.” dedi. Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan program için aşağıda bulunan katılım formu doldurulması gerekmekte olup, toplantı linki katılımcılara gönderilecektir.   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMlvTXohy5p4qX3MDDltHuXTomgI5LWTd0ACIK8RYsIDa80Q/viewform
Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “İş Dünyasında Fark Yaratan Kadınlar” konulu kapsamlı bir seminer gerçekleştirilecek.

Bu yıl pandemi nedeniyle zoom üzerinden düzenlenecek olan programda 5 başarılı iş kadını yer alıyor.

Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde;

360+ Medya interaktif kurucusu ve aynı zamanda W-Tec Teknolojide Kadın Derneği Kurucusu Zehra Öney

Feedback&Beyond Kurucu Ortağı Ceyla Durgun Akdağ

Vodafone Yetenek Stratejisi ve Gelişimi Direktörü Sevil Kayaş Yılmaz ve

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, aynı zamanda İstanbul Blockchaim Women Derneği Kurucu Üyesi Prof. Dr. Fatma Ulucan Özkul başarı hikayelerini katılımcılarla paylaşacak.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,İş hayatında büyük başarılara imza atan kadınlarımız var, hepsini gönülden takdir ediyoruz ve daima yanlarındayız. Geçtiğimiz yıllarda hep birlikte salonlara sığamadığımız programımızı, bu yıl pandemi nedeniyle zoom üzerinden gerçekleştirmek durumundayız. Herkesi çok değerli konuşmacıların yer alacağı seminerimize bekliyoruz.” dedi.

Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan program için aşağıda bulunan katılım formu doldurulması gerekmekte olup, toplantı linki katılımcılara gönderilecektir.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMlvTXohy5p4qX3MDDltHuXTomgI5LWTd0ACIK8RYsIDa80Q/viewform

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.