Nail Çiler'den Bayram Mesajı

22.05.2020 - 20:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3339+ kez okundu.
 

Nail Çiler'den Bayram Mesajı

Sevinç, coşku ve mutluluğun paylaşıldığı, sevgi barış ve dayanışmanın egemen olduğu Ramazan Bayramı’nda dileğimiz; bir sonraki Ramazan Ayı’nı karşılıklı sofralarımızda, Ramazan Bayramı’nı da yan yana  kucaklaşarak geçirebilmektir. Bu yıl ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan salgın süreci sebebiyle Ramazan soframızda bir araya gelememiş olsak da, ihtiyaç sahiplerimizi yalnız bırakmayarak elimizden gelen tüm gayretle desteklerimizi sağladık. Ramazan Bayramı’nda sağlığımız için sevdiklerimiz ile aramıza mesafeler girecek olsa da; birlik beraberlik ve dayanışma ruhumuzun verdiği manevi huzur ve güç ile bayramımızın yaşattığı o güzel duyguları hep birlikte hissedeceğimize inanıyorum. Ramazan Bayramı’nın en başta bütün dünyaya sağlık getirmesi  ve özlediklerimize mesafeli de olsa kavuşmamız için bir vesile olması dileğiyle, hepimize yüzlerimizden gülümsenin ve kalplerimizden sevginin eksik olmayacağı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum…    

Sevinç, coşku ve mutluluğun paylaşıldığı, sevgi barış ve dayanışmanın egemen olduğu Ramazan Bayramı’nda dileğimiz; bir sonraki Ramazan Ayı’nı karşılıklı sofralarımızda, Ramazan Bayramı’nı da yan yana  kucaklaşarak geçirebilmektir.

Bu yıl ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan salgın süreci sebebiyle Ramazan soframızda bir araya gelememiş olsak da, ihtiyaç sahiplerimizi yalnız bırakmayarak elimizden gelen tüm gayretle desteklerimizi sağladık. Ramazan Bayramı’nda sağlığımız için sevdiklerimiz ile aramıza mesafeler girecek olsa da; birlik beraberlik ve dayanışma ruhumuzun verdiği manevi huzur ve güç ile bayramımızın yaşattığı o güzel duyguları hep birlikte hissedeceğimize inanıyorum.

Ramazan Bayramı’nın en başta bütün dünyaya sağlık getirmesi  ve özlediklerimize mesafeli de olsa kavuşmamız için bir vesile olması dileğiyle, hepimize yüzlerimizden gülümsenin ve kalplerimizden sevginin eksik olmayacağı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.