Green Motors Gebze’de açıldı

Ekonomi 24.03.2018 - 23:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1941+ kez okundu.
 

Green Motors Gebze’de açıldı

Özgür Doğu’nun sahipliğini yaptığı Green Motors düzenlenen görkemli törenle Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 610 sokak üzerinde hizmete açıldı.
Geçtiğimiz gün düzenlenen açılış programına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini katıldı. Açılış kurdelesine kesen Tarhan selamlama konuşması yaparak hayırlı olsun dileklerini iletti. SATIŞ VE KİRALAMA HİZMETİ Kalitenin adresi olan Green Motors, otomotiv sektöründe çıtayı yüksek tutuyor. Otomotiv sektöründe henüz yeni olmasına rağmen, Gebze’de ‘lüks araç’ dendiğinde akla ilk gelen adres Green Motors  oldu. Green Motors, lüks araçların sadece satışını yapmayacak, aynı zamanda araç kiralama hizmeti de verecek. Gebze’de büyük bir açığı kapatmaya hazırlanan Green Motors, 2013 yılında hizmete başladığı otomotiv sektöründe, en uygun koşullar da marka araçların satışlarını ve kiralamasını yapacak. ARAÇLAR OLDUKÇA KONFORLU  “Green Motors’da istediğiniz modelde araç kiralamanız mümkün ”şeklinde açıklama yapan işletme sahibi Özgür Doğu, “Çok geniş model ve marka yelpazemizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz kiraladıkları her araçta kendi araçlarında yaşayabileceği konforu yaşayacak. Toplu araç kiralamada ise müşterilerimize indirim sağlıyoruz” dedi.
Özgür Doğu’nun sahipliğini yaptığı Green Motors düzenlenen görkemli törenle Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 610 sokak üzerinde hizmete açıldı.

Geçtiğimiz gün düzenlenen açılış programına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini katıldı. Açılış kurdelesine kesen Tarhan selamlama konuşması yaparak hayırlı olsun dileklerini iletti.

SATIŞ VE KİRALAMA HİZMETİ

Kalitenin adresi olan Green Motors, otomotiv sektöründe çıtayı yüksek tutuyor. Otomotiv sektöründe henüz yeni olmasına rağmen, Gebze’de ‘lüks araç’ dendiğinde akla ilk gelen adres Green Motors  oldu. Green Motors, lüks araçların sadece satışını yapmayacak, aynı zamanda araç kiralama hizmeti de verecek. Gebze’de büyük bir açığı kapatmaya hazırlanan Green Motors, 2013 yılında hizmete başladığı otomotiv sektöründe, en uygun koşullar da marka araçların satışlarını ve kiralamasını yapacak.

ARAÇLAR OLDUKÇA KONFORLU

 “Green Motors’da istediğiniz modelde araç kiralamanız mümkün ”şeklinde açıklama yapan işletme sahibi Özgür Doğu, “Çok geniş model ve marka yelpazemizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz kiraladıkları her araçta kendi araçlarında yaşayabileceği konforu yaşayacak. Toplu araç kiralamada ise müşterilerimize indirim sağlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.