Gönül Şiir Yazmak İstiyor Ama..! Ali Kara Şiirleri Şair Yazar Ali Kara

Magazin 06.12.2020 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2215+ kez okundu.
 

Gönül Şiir Yazmak İstiyor Ama..! Ali Kara Şiirleri Şair Yazar Ali Kara

Ne zaman bir kağıt kalem olsa masamın üzerinde, şiir yazmak istiyorum yine. Yazılarıma, şiirlerime yüreğimdeki naifliği yansıtmak isterim hep. Ama bu böyle olmuyor.
Ne zaman bir kağıt kalem olsa masamın üzerinde, şiir yazmak istiyorum yine. Yazılarıma, şiirlerime  yüreğimdeki naifliği yansıtmak isterim hep. Ama bu böyle olmuyor. Hep bir çift göz çekmiyor  dikkatimizi. Bazen ağlayan bir çocuk sesine dikkat kesiliyoruz, bazen de bir kedi yavrusuna.     Bugün bambaşka bir temayı işlemek düştü kısmetimize. Devlet kurumlarında bu aralarda gördüğümüz; eskiden çok sık karşılaştığımız bahaneler vardır ya;  "sistem arızalı, bekleyin biraz" denirdi.  Ve aslında memur ya okey oynuyordur bilgisayarda ya da kıyafet bakıyordur.       Bugün ise Kocaeli Büyüksehir'in 435 nolu hattaki ilk otübüsünün sürücüsü güzergahından gitmeyerek hatta 15 dk ekomobil sistemini devredışında bırakarak 10 (on)'larca kişinin işe gidememesine sebep oldu. Yazık değil mi ekmeği peşinde koşan emekçiye? Yazık  değil mi sana? Bundan dolayı seni işten çıkarsalar yazık olmayacak mı? Yazık değil mi eşine ve çocuklarına? Hatta yazık degil mi senin yerine o işe girecek olan ama seni işe aldılar diye işsiz kalan garibana? Gördünüz işte benim suçum yok. Ben şiir yazmak istiyordum oysa. Yazdırmadı kendini kurnaz sanan tilkinin biri! Avcıdaki akılı hesap etmedi. Unuttu cağımızın  SOSYAL MEDYA ÇAĞI olduğunu. Bunu kızıma söylüyorum, gelinim de işitsin. Siz siz olun kurnazlık yapmayın, sadece aklınızı kullanın Sağlıcakla Kalın.   Şair Yazar Ali KARA   06.22.2020 alikara.2816@gmail.com   0537 5132887
Ne zaman bir kağıt kalem olsa masamın üzerinde, şiir yazmak istiyorum yine. Yazılarıma, şiirlerime yüreğimdeki naifliği yansıtmak isterim hep. Ama bu böyle olmuyor.

Ne zaman bir kağıt kalem olsa masamın üzerinde, şiir yazmak istiyorum yine. Yazılarıma, şiirlerime  yüreğimdeki naifliği yansıtmak isterim hep. Ama bu böyle olmuyor. Hep bir çift göz çekmiyor  dikkatimizi.

Bazen ağlayan bir çocuk sesine dikkat kesiliyoruz, bazen de bir kedi yavrusuna.

    Bugün bambaşka bir temayı işlemek düştü kısmetimize. Devlet kurumlarında bu aralarda gördüğümüz; eskiden çok sık karşılaştığımız bahaneler vardır ya;  "sistem arızalı, bekleyin biraz" denirdi.  Ve aslında memur ya okey oynuyordur bilgisayarda ya da kıyafet bakıyordur.

      Bugün ise Kocaeli Büyüksehir'in 435 nolu hattaki ilk otübüsünün sürücüsü güzergahından gitmeyerek hatta 15 dk ekomobil sistemini devredışında bırakarak 10 (on)'larca kişinin işe gidememesine sebep oldu.

Yazık değil mi ekmeği peşinde koşan emekçiye?

Yazık  değil mi sana? Bundan dolayı seni işten çıkarsalar yazık olmayacak mı? Yazık değil mi eşine ve çocuklarına?

Hatta yazık degil mi senin yerine o işe girecek olan ama seni işe aldılar diye işsiz kalan garibana?

Gördünüz işte benim suçum yok. Ben şiir yazmak istiyordum oysa. Yazdırmadı kendini kurnaz sanan tilkinin biri! Avcıdaki akılı hesap etmedi. Unuttu cağımızın  SOSYAL MEDYA ÇAĞI olduğunu.

Bunu kızıma söylüyorum, gelinim de işitsin.

Siz siz olun kurnazlık yapmayın, sadece aklınızı kullanın

Sağlıcakla Kalın.

 

Şair Yazar Ali KARA   06.22.2020

alikara.2816@gmail.com   0537 5132887

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.