Gönül Köprüsü'nden Payitaht'a ziyaret

Çayırova 03.01.2018 - 09:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2354+ kez okundu.
 

Gönül Köprüsü'nden Payitaht'a ziyaret

Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak ilimize gelen Ordulu öğrenciler, Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları ile buluştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ‘Gönül Köprüsü’ projesi, Ordu ili Gölköy İlçesi’ndeki çeşitli okullardan 15 öğrenciyi öğretmenleriyle birlikte ilimizde ağırladı. Öğrenciler Kocaeli Film Platosu’nu ziyaret ederek, platoda TRT 1’de yayınlanan ve set çekimleri devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları ile buluştu. Ardından öğrenciler Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. KOCAELİ’Yİ KEŞFETTİLER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özellikle doğu ve güneydoğu illerinde yaşayan gençleri Kocaeli’nde buluşturarak, gençlerin birbirleriyle tanışmalarını ve Kocaeli’nin güzelliklerini keşfetmelerini sağlamaya devam ediyor. “Gönül Köprüsü projesi kapsamında Ordu ili Gölköy İlçesi’ndeki çeşitli okullarda eğitim gören 15 öğrenci ve 4 eğitmen Kocaeli’de misafir edildi. ÜNLÜ İSİMLER İLE BULUŞTULAR Öğrenciler Kocaeli ziyaretleri sırasında kentin en güzel yerlerini gezip görme şansı yakaladı. Misafir öğrenciler gezi kapsamında ilk olarak Kocaeli Film Platosu’nu ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaret esnasında set çekimleri devam eden Payitaht Abdülhamit dizi oyuncuları Bülent İnal, Hakan Boyav ve Bahadır Yenişehirlioğlu ile set öncesi sohbet etme imkanı yakaladı. Öğrenciler ünlü isimler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.   BİLİM MERKEZİ’NE HAYRAN KALDILAR Film Platosu gezisi sonrasında Ordulu öğrenciler, Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri gezi kapsamında geldikleri Bilim Merkezi’ne adeta hayran kaldı. Öğrencileri burada karşılayan Bilim Merkezi yetkilileri, merkezle ilgili detaylı bir sunum yaptı. Bilimsel deney ve uygulamalar hakkında bilgi alan öğrenciler, buradaki bilim atölyelerini de gezdi.
Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak ilimize gelen Ordulu öğrenciler, Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları ile buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ‘Gönül Köprüsü’ projesi, Ordu ili Gölköy İlçesi’ndeki çeşitli okullardan 15 öğrenciyi öğretmenleriyle birlikte ilimizde ağırladı. Öğrenciler Kocaeli Film Platosu’nu ziyaret ederek, platoda TRT 1’de yayınlanan ve set çekimleri devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları ile buluştu. Ardından öğrenciler Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti.


KOCAELİ’Yİ KEŞFETTİLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özellikle doğu ve güneydoğu illerinde yaşayan gençleri Kocaeli’nde buluşturarak, gençlerin birbirleriyle tanışmalarını ve Kocaeli’nin güzelliklerini keşfetmelerini sağlamaya devam ediyor. “Gönül Köprüsü projesi kapsamında Ordu ili Gölköy İlçesi’ndeki çeşitli okullarda eğitim gören 15 öğrenci ve 4 eğitmen Kocaeli’de misafir edildi.


ÜNLÜ İSİMLER İLE BULUŞTULAR

Öğrenciler Kocaeli ziyaretleri sırasında kentin en güzel yerlerini gezip görme şansı yakaladı. Misafir öğrenciler gezi kapsamında ilk olarak Kocaeli Film Platosu’nu ziyaret etti. Öğrenciler, ziyaret esnasında set çekimleri devam eden Payitaht Abdülhamit dizi oyuncuları Bülent İnal, Hakan Boyav ve Bahadır Yenişehirlioğlu ile set öncesi sohbet etme imkanı yakaladı. Öğrenciler ünlü isimler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

BİLİM MERKEZİ’NE HAYRAN KALDILAR

Film Platosu gezisi sonrasında Ordulu öğrenciler, Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri gezi kapsamında geldikleri Bilim Merkezi’ne adeta hayran kaldı. Öğrencileri burada karşılayan Bilim Merkezi yetkilileri, merkezle ilgili detaylı bir sunum yaptı. Bilimsel deney ve uygulamalar hakkında bilgi alan öğrenciler, buradaki bilim atölyelerini de gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.