Gökçek ve Tuna arasında ʹhafriyatʹ atışması

Gündem 03.10.2018 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2018+ kez okundu.
 

Gökçek ve Tuna arasında ʹhafriyatʹ atışması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TLʹye yükseldiğini söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TLʹye yükseldiğini söyledi. Tunaʹnın bu sözlerine Melih Gökçek Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.Melih Gökçekʹin istifasının ardından göreve gelen Mustafa Tuna, Ankaraʹdaki icraatlarını ve belediyedeki değişiklikleri anlattı.Belediyenin hafriyat gelirinin aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TLʹye çıktığı bilgisini paylaşan Tuna, Gökçek döneminde yapılan bazı diğer işlerin son durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu.   "Göreve gelince değiştirmişti"Melih Gökçekʹin başkanlığı döneminde oğlu Ahmet Gökçekʹin de yöneticilik yaptığı Ankaraspor A.Ş.ʹye verilen hafriyat işi, Mustafa Tunaʹnın başkan olmasından sonra Mart 2018ʹde 10 yıllığına belediye iştiraklerinden Ankara Kültür Etkinlikleri Ticaret (ANKET) A.Ş.ʹye verilmişti.Melih Gökçek Twitterʹdan yanıt verdiAnkaraʹnın uzun yıllar yöneticiliğini yapan Melih Gökçek ise Tunaʹnın bu açıklamalarına kişisel Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi."Seçim sırası cevap verip vermemekte çok tereddüt ettim.   Çünkü medya ve sosyal medya birbirlerine düştüler diye haberler yapıp göbek atacaklar" diyen Gökçek, şöyle devam etti:* Ancak cevap vermezsem, bu suçlamayı kabul etmiş olacağım. Verdiğim cevabın bir nefsi müdafaa olduğunu parti yönetimimin anlayışla karşılayacağı ümidiyle, konuyu detaylı olarak anlatmak isterim.* Tunaʹnın gelir mukayeseleri külliyen yalandır. Hafriyat işi dört aydan beri büyükşehir belediyesi ve bağlı kuruluşu ANKET A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Hafriyat paraları büyükşehir veznesine yatmaktadır.* Bu rakam Tunaʹnın yalanıdır...   Benim öğrendiğime göre tuna zamanında, dört aylık toplam hasılat tamı tamına 22 milyon 300 bin TLʹdir. Yani ortalama aylık 5,5 milyondur… şimdi... Bu hesapta Tunaʹnın en büyük kurnazlığı hasılatı yazarken masrafı gizlemesidir denildi...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TLʹye yükseldiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TLʹye yükseldiğini söyledi.

Tunaʹnın bu sözlerine Melih Gökçek Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.Melih Gökçekʹin istifasının ardından göreve gelen Mustafa Tuna, Ankaraʹdaki icraatlarını ve belediyedeki değişiklikleri anlattı.Belediyenin hafriyat gelirinin aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TLʹye çıktığı bilgisini paylaşan Tuna, Gökçek döneminde yapılan bazı diğer işlerin son durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu.

 

"Göreve gelince değiştirmişti"Melih Gökçekʹin başkanlığı döneminde oğlu Ahmet Gökçekʹin de yöneticilik yaptığı Ankaraspor A.Ş.ʹye verilen hafriyat işi, Mustafa Tunaʹnın başkan olmasından sonra Mart 2018ʹde 10 yıllığına belediye iştiraklerinden Ankara Kültür Etkinlikleri Ticaret (ANKET) A.Ş.ʹye verilmişti.Melih Gökçek Twitterʹdan yanıt verdiAnkaraʹnın uzun yıllar yöneticiliğini yapan Melih Gökçek ise Tunaʹnın bu açıklamalarına kişisel Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi."Seçim sırası cevap verip vermemekte çok tereddüt ettim.

 

Çünkü medya ve sosyal medya birbirlerine düştüler diye haberler yapıp göbek atacaklar" diyen Gökçek, şöyle devam etti:* Ancak cevap vermezsem, bu suçlamayı kabul etmiş olacağım. Verdiğim cevabın bir nefsi müdafaa olduğunu parti yönetimimin anlayışla karşılayacağı ümidiyle, konuyu detaylı olarak anlatmak isterim.* Tunaʹnın gelir mukayeseleri külliyen yalandır. Hafriyat işi dört aydan beri büyükşehir belediyesi ve bağlı kuruluşu ANKET A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Hafriyat paraları büyükşehir veznesine yatmaktadır.* Bu rakam Tunaʹnın yalanıdır...

 

Benim öğrendiğime göre tuna zamanında, dört aylık toplam hasılat tamı tamına 22 milyon 300 bin TLʹdir. Yani ortalama aylık 5,5 milyondur… şimdi... Bu hesapta Tunaʹnın en büyük kurnazlığı hasılatı yazarken masrafı gizlemesidir denildi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.