GÖHAN ORHAN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gebze 23.09.2020 - 22:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3061+ kez okundu.
 

GÖHAN ORHAN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyet Gebze'de muhtarları ziyaret ederek bölge hakkında bilgiler aldılar.
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyet Gebze'de muhtarları ziyaret ederek bölge hakkında bilgiler aldılar. Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada: ''Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde dinlemek üzere başlattığımız ziyaretler kapsamında   bugün muhtarlıklarımızdaydı....Ziyaretlerimize  İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanımız Av. Zeki Karakadılar, , Gebze İlçe Yöneticilerimiz, Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanımız Yaşa Erdoğan, Gebze Belediye Meclisi üyelerimiz Şahin Yılmazel, Av. Saide Arslan ve Halil İbrahim Başçiftçi, eşliğinde Gebze'de muhtarlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik.    Ziyaretinde bulunduğumuz Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu, İnönü Mahallesi Muhtarı Dursun Karaboğa, Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu, Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Köşklüçeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş ve Mustafa Paşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş Oldu  çevre esnafını ziyaret ederek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldık. misafirperverlikleri sıcak sohbetleri için teşekkür ederiz''.dedi
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyet Gebze'de muhtarları ziyaret ederek bölge hakkında bilgiler aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyet Gebze'de muhtarları ziyaret ederek bölge hakkında bilgiler aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada: ''Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde dinlemek üzere başlattığımız ziyaretler kapsamında   bugün muhtarlıklarımızdaydı....Ziyaretlerimize  İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanımız Av. Zeki Karakadılar, , Gebze İlçe Yöneticilerimiz, Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanımız Yaşa Erdoğan, Gebze Belediye Meclisi üyelerimiz Şahin Yılmazel, Av. Saide Arslan ve Halil İbrahim Başçiftçi, eşliğinde Gebze'de muhtarlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik.

 

 Ziyaretinde bulunduğumuz Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu, İnönü Mahallesi Muhtarı Dursun Karaboğa, Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu, Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Köşklüçeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş ve Mustafa Paşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş Oldu  çevre esnafını ziyaret ederek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldık. misafirperverlikleri sıcak sohbetleri için teşekkür ederiz''.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.