Giymiyorsan Giydir Projesi Türkiye Gündeminde

Çayırova 20.11.2018 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2198+ kez okundu.
 

Giymiyorsan Giydir Projesi Türkiye Gündeminde

Çayırova Belediyesi tarafından 7 yıl boyunca başarılı bir şekilde sürdürülen ve sık sık ulusal basına konu olarak Türkiye’nin gündemine gelen örnek proje Giymiyorsan Giydir”e bir destekte belediyenin eğitim kurumlarından faydalanan Çayırova’lı öğrencilerden geldi.
ÇayırovaBelediyesi’nin Eğitim Kurumlarındaki Öğrencilerden Projeye Destek Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde ders destek programları ve kurs hizmeti alan öğrenciler ve belediyenin örnek gençlik çalışması olan “Hedef Gelecek” projesiöğrencileri “İyilik Yap İzi Kalsın” sloganıyla yola çıkarak “giymiyorsan giydir” projesine destek oldular. Çayırova Belediyesi’nin eğitim kurumlarından faydalanan öğrenciler, evlerinde ihtiyaç fazlası kıyafet, ayakkabı ve giyim malzemelerini farklı merkezlerde toplayarak Toplumsal Dayanışma Mağazasına teslim ettiler. Her yaştan öğrencinin seferber olduğu projeye mahalle halkından da destekler sürüyor. Öğrencilerden Anlamlı Slogan “İyilik Yap İzi Kalsın” Dokuz mahallede bulunan Semt Konaklarına mahalle sakinleri ihtiyaç fazlası ürünlerini getirerek hem geri dönüşüme katkıda bulunuyor hem de evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası ürünlerden başka insanların faydalanmasını sağlıyor. Toplumsal Dayanışma Mağazasına kıyafetleri getiren öğrenciler, hem böyle anlamlı bir projeye destek oldukları için mutlu olurken aynı zamanda merkezde kıyafetlerin yıkanıp ütü-paketlenmesine ve raflara yerleştirilmesine kadar her aşamada çalışanlara yardımcı oluyorlar.
Çayırova Belediyesi tarafından 7 yıl boyunca başarılı bir şekilde sürdürülen ve sık sık ulusal basına konu olarak Türkiye’nin gündemine gelen örnek proje Giymiyorsan Giydir”e bir destekte belediyenin eğitim kurumlarından faydalanan Çayırova’lı öğrencilerden geldi.

ÇayırovaBelediyesi’nin Eğitim Kurumlarındaki Öğrencilerden Projeye Destek

Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde ders destek programları ve kurs hizmeti alan öğrenciler ve belediyenin örnek gençlik çalışması olan “Hedef Gelecek” projesiöğrencileri “İyilik Yap İzi Kalsın” sloganıyla yola çıkarak “giymiyorsan giydir” projesine destek oldular. Çayırova Belediyesi’nin eğitim kurumlarından faydalanan öğrenciler, evlerinde ihtiyaç fazlası kıyafet, ayakkabı ve giyim malzemelerini farklı merkezlerde toplayarak Toplumsal Dayanışma Mağazasına teslim ettiler. Her yaştan öğrencinin seferber olduğu projeye mahalle halkından da destekler sürüyor.

Öğrencilerden Anlamlı Slogan “İyilik Yap İzi Kalsın”

Dokuz mahallede bulunan Semt Konaklarına mahalle sakinleri ihtiyaç fazlası ürünlerini getirerek hem geri dönüşüme katkıda bulunuyor hem de evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası ürünlerden başka insanların faydalanmasını sağlıyor. Toplumsal Dayanışma Mağazasına kıyafetleri getiren öğrenciler, hem böyle anlamlı bir projeye destek oldukları için mutlu olurken aynı zamanda merkezde kıyafetlerin yıkanıp ütü-paketlenmesine ve raflara yerleştirilmesine kadar her aşamada çalışanlara yardımcı oluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.