GİV Gebze Şubesi'nden Önemli Program

Ekonomi 14.11.2019 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1724+ kez okundu.
 

GİV Gebze Şubesi'nden Önemli Program

Gebze Ticaret Odası ve Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından ortaklaşa organize edilen “Girişimci Buluşmaları” toplantısının bu ayki konuğu Huaweı Ülke Müdürü Serdar Yokuş oldu.
Saat 18.30’da GTO toplantı salonunda gerçekleştirilen programa GTO Başkanı Nail Çiler, GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan ile Gebzeli iş adamları, yatırımcılar ve basın mensupları katıldı. Program GİV Şube Başkanı Yavuz Kuş’un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye çıkan GTO Başkanı Nail Çiler kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kürsüye davet edilen Huaweı Ülke Müdürü Yokuş, katılımcılara Huaweı’nin Türkiye’deki yatırımlarından ve çalışmalarından bahsederek, birçok konuda bilgilendirme yaptı. Program sonunda katılımcıların sorularını cevaplandıran Yokuş, ilgi ve alakalarından ötürü toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Gebze Ticaret Odası ve Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından ortaklaşa organize edilen “Girişimci Buluşmaları” toplantısının bu ayki konuğu Huaweı Ülke Müdürü Serdar Yokuş oldu.

Saat 18.30’da GTO toplantı salonunda gerçekleştirilen programa GTO Başkanı Nail Çiler, GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan ile Gebzeli iş adamları, yatırımcılar ve basın mensupları katıldı.

Program GİV Şube Başkanı Yavuz Kuş’un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye çıkan GTO Başkanı Nail Çiler kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kürsüye davet edilen Huaweı Ülke Müdürü Yokuş, katılımcılara Huaweı’nin Türkiye’deki yatırımlarından ve çalışmalarından bahsederek, birçok konuda bilgilendirme yaptı. Program sonunda katılımcıların sorularını cevaplandıran Yokuş, ilgi ve alakalarından ötürü toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.